fftt مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4937 عنوان ستاره دنباله دار........ 101 بازدید | 2 پست @اعتصامی @flfli @nazbanoo8300 @turk_asana @مائده6525221 دلو زدم به دریا قایقم تو دست باده میشه با من همسفر شی تنهایی زورش زیاده آخه جز تو کیو دارم که ببنده زخم بالم مثل تو پیدا نمیشه واسه من صد سال یه بارم ستاره ی دنباله دار شبای من نباشی نوری نداره شبای من دلیل از ته دل خنده های من واجبه ببیننت هر روز چشای من ستاره ی دنباله دار شبای من نباشی نوری نداره شبای من دلیل از ته دل خنده های من واجبه ببیننت هر روز چشای من یه جایی تو قلبم نشستی که حس میکنم جای جدیدشه ای وای از اون روزی که احساست درگیر چشمای کسی بشه سرت که رو شونم بیاد یه خورده بارونم بیاد حتی خیالشم قشنگه کنار یه آتیش و با هوای گرگ و میش و با دریا که با چشمات یه رنگه ستاره ی دنباله دار شبای من نباشی نوری نداره شبای من دلیل از ته دل خنده های من واجبه ببیننت هر روز چشای من ستاره ی دنباله دار شبای من نباشی نوری نداره شبای من دلیل از ته دل خنده های من واجبه ببیننت هر روز چشای من با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست، 1400/05/08 | 12:41 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fftt مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4937 @نیکی0 @وروجکتم @صدددفی با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
fftt مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4937 گفتی بشینیم روزهای خوب و با هم بببینیم ، گفتم قبوله گفتی شبیه تنهایی یه هم بی سرزمینیم ، گفتم قبوله گفتی یه کُنجی تو قلب من هست از خونه بهتر ، گفتم قبوله گفتی خیالت راحت که غربت گذشته از سر ، گفتم قبوله گفتی شنفتم چیزی نگفتم همه اش دروغ بود هر چی که دیدم هر چی شنیدم همه اش دروغ بود همه اش دروغ بود با من که با تو هم غصه بودم مرهم نبودی هر وقت و هر جا یاد تو بودم یادم نبودی دیدم که می گم چشم عدالت کوره همیشه به این نتیجه رسیدم عاشق بازنده میشه بازنده میشه دانلود آهنگ فوق العاده زیبا و احساسی آوا بهرام بنام گفتم قبوله از رسانه نغمه موزیک گلایه کردی لب وا نکردم محض شکایت ، گفتم قبوله فهمیده بودم دوست داشتن تو یعنی حماقت ، گفتم قبوله گفتی من و تو با هم که باشیم دنیا رو داریم ، گفتم قبوله گفتی کمک کن روزهای سخت و دووم بیاریم ، گفتم قبوله گفتی شنفتم چیزی نگفتم همه اش دروغ بود هر چی که دیدم هر چی شنیدم همه اش دروغ بود@اعتصامی خاص برای شما🌹🌹 با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،