2777
2789

علائم افتادگی دریچه قلب دارم ولی قبلا یهو تیر میکشید ول میکرد ولی الان بیشتر ازیساعته درد میکنه یدونه پرانول خوردم ولی اثری نداره.اوقتی دراز میکشم و نفس عمیق یا خمیازه میکشم بدتر میشه .مروزم تعطیله فردا نوبت دکتره قلب دارم چیکار کنم دردش اروم شه😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصطرابم هستا . 

پارسال ی دوره اضطراب شدید کرفتم و اولین بار همون موقع این درد شرو شد ولی خفیف و بعد یمدت خوب شد.الانم با این اوضاع مملکت بدون استرس نمیشه ولی خب اصلا شدید نبوده

شما چطور متوجه شدید مربوط ب قلب نیس?

سمت چپم نمیزد دردش یه عکسم رفتم قلبم سالم بود برا من عصبی بود با نفس کشیدنم حتی سوزش داشت برا من یکسال دردش طول کشید هر دکتری رفتم آخرش رفتم روماتولوژی دو تا قرص داد خوب شدم 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
سمت چپم نمیزد دردش یه عکسم رفتم قلبم سالم بود برا من عصبی بود با نفس کشیدنم حتی سوزش داشت برا من یکس ...

خداروشکر ک خوب شدی عزیزم

مال من یه نقطه اس ک شدید درد میگیره و یمقدارم ب سمت چپ بدنم.میزنه زنداداشم همین علائمو داش و تو اکو مشخص شد افتادگی دریچه قلب داره