2777
2789

۲۲ سالمه هنوز نمیدونم میخوام در اینده چیکاره بشه

وقتی میرم پیج دوستام رو میبینم همشون یه مسیری رو انتخاب کردن و حتی توش موفقیت به دست اوردن ولی من هنوز سردرگمم

دیر رفتم دانشگاه و تا ۲۴ ۲۵ سالگی درسم تموم میشه

به رشتم علاقه خاصی ندارم و کاری براش نیست

هیچی بلد نیستم

مادرم میگه برو خیاطی یاد بگیر ولی به خیاطی هم علاقه ندارم

دلم میخواد فقط بخوابم

حس میکنم افسردم

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ۸سالگی علاقه م رو پیدا کردم و تو دوازده سالکی فهمیدم که میخوام تو کدوم گرایش کار کنم🙃

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
زندگی خیلی جنگ و دعوا و خوشحالی و ناراحتی داره چیزی که بده اینه که وایستی شاید یکی نجاتت بده ببری ی ...

اخه برای چی تلاش کنم؟

من حتی نمیدونم چی میخوام

اصلا نمیدونم چی خوشحالم میکنه

...
اخه برای چی تلاش کنم؟ من حتی نمیدونم چی میخوام اصلا نمیدونم چی خوشحالم میکنه

تلاش کن از یه جایی شروع کنی منم خیلی تو زندگیم تلاش کردم و باختم الانم دارم تلاش میکنم بالاخره یه جایی موفق میشیم دیگه 

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

مجردی یامتاهل؟از اول همینجوری بودی یا تازگیا این مدلی شدی؟

متاهلم

مجردی ک محدودیت زیادداشتم نتونستم‌مستقل باربیام و سرکاربرم

متاهلم ک شدم دیگه واقعا نمیدونستم سمت چ کاری برم

صب تا شب بیکار توخونه 

متاهلم مجردی ک محدودیت زیادداشتم نتونستم‌مستقل باربیام و سرکاربرم متاهلم ک شدم دیگه واقعا نمیدونست ...

خوبه که متاهلی حداقل یکی هست باهاش حرف بزنی

...

مرسی،همچنین😊

یعنی اصلا نمیدونی به چی علاقه داری؟؟

خب یه مشاوره نیرفتی حداقل واسه انتخاب رشته یه چیزی باشه که بهش علاقه داری

من خودم میخوام متخصص دام کوچک بشم تازه گی ها هم به فکرم رسیده پانسیون پرورش سگ بزنم

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
خوبه که متاهلی حداقل یکی هست باهاش حرف بزنی

والا تایم کار شوهرم‌ زیاده.‌تا شب تنهام. حوصله کارای خونه روهم‌ندارم‌حتی

درصورتی ک اگه مشغول ب کاری بودم وقتم پربود.

تو سنت کمه هنوز .مجردم هستی؛سعی کن چن روز مدام فکرکنی ببینی ب چ کاری علاقه داری؛همه جوانبو بسنجی تا راه درستو انتخاب کنی