2777
2789

4ساله که ازدواج کردم یه پسر سه ساله دارم ،خیلی افسرده و ناراحتم  دیگه از زندگی سیر شدم نمیدونم از کجا شرو کنم دوس دارم کاری برای خودم دست و پا کنم ولی هیچ کاری بلد نیستم ،یعنی اعتماد به نفسشو ندارم ،شوهرمم اعتماد به نفسمو به صفر رسونده لیسانس کامپیوتر دارم اما خانه دارم ،اصلا از درسم هیچ استفاده ای نکردم و هر چی خوندم یادم رفته ،شوهرم هم شغلش کم درآمده و مدام بهم سرکوفت میزنه که زنای دیگه زرنگن شاغلن ،کار بلدن ،اما تو هیچی بلد نیستی ،اصلا هم خرجم نمیکنه و همش میگه پس انداز کنیم ،اگر هم اعتراضی بکنم به بدترین شکل ممکن بهم توهین میکنه ،به پدر و مادرم توهین میکنه ،میگه تو بی عرضه ای ،دو ساله شاید دویست یا سیصد تومن به من پول داده اونم به زور و مکافات و هزار حرف شنیدن ،آرزو داشتم یه بار بیاد بگه تو هم تو خونه زحمت میکشی بچه کوچیک داری اذیتت میکنه ،یکم بخودت برس ،بیا این پولو ریختم به حسابت برو هر چی میخوای بخر ،اما اگه صد سالم لباس نخرم نمیگه برو ی چی برا خودت بخر ،با خونه پدر و مادرم هم اصلا اخلاقش جور در نمیاد اونا یه شهر دیگه ان اما نه زیاد دور نیم ساعت راهه  ولی دو ماهی سه ماهی یه بارم نمیبره ببینمشون ،اگر هم بریم بعدش میاد تا یه هفته میره رو مخم که داداشت چی گفت ،مامانت چی گفت ،بیشعور ان ،اخلاق ندارن مسخره اشون میکنه اداشونو در میاره و ...

بعدشم همش میگه تو خونه راحت نشستی من باید برم کار کنم ،میگم منم کار میکنم تو خونه،بچه اذیت میکنه منم خسته میشم  ،مسخره ام میکنه ،میگه کارمندی ،از صب رفتی سر کار خسته ای ،مگه چیکار میکنی ،تو رو خدا کسی کمکم کنه چیکار کنم واقعاا دیگه تحملش برام سخت شده ،خیلی سخت ،فقط به این خاطر دم نمیزنم چون مجبورم چون هیچ کس رو ندارم ازم حمایت کنه و خودم به قول شوهرم زرنگ نیستم و هیچ کاری ازم بر نمیاد ،و به خاطر پسرم ،

خیلی دلم خونه خیلی ،تو رو خدا کسی کمکم  کنه چیکار کنم،حس میکنم افسرده ام و اصلا اعتماد به نفس ندارم هیچ دوستی ندارم و نمیتونم با کسی ارتباط برقرار کنم  نمیدونم دردمو به کی بگم ،خیلی دوست دارم بمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت شعور زندگی مشترک نداره و ی عمر اینجور زندگی کرده سخت عوص میشه 

اما ی لطفی به خودت بکن دیکه بچه دار نشو

از فردا برو دنبال کار نه بخاطر حرف اون بخاطر روحیه خودت 

ی کارنیمه وقت شروع کن تا پسرت بزرگ شه در مورد رشته ات مطالعه و یاداوری کن 

باهاش بحث نکن چون نمیفهمه

چرا وقتی راجع به خانوادت اینجوری حرف میزنه و ادا درمیاره نمی‌زنی دهنش؟! اعصابم خورد شد

انقدر چیزی بهش نگفتی که همون‌جوری که گفتی اعتماد به نفستو ازت گرفته، حتی کار جدیدم بخوای انجام بدی سرمایه میخواد که میگی پولم نمیده، ولی وقتی گفت بگو پول بدم برم یه هنری یاد بگیرم و کسب درآمد کنم(واقعا به نظرم خوبه اینکار) و اون موقع عرضمو میبینی

ایشالا به درآمد خوب رسیدی خودش زبونش کوتاه میشه و از طرفی اعتماد به نفس خودتم بالا میره

اول اينکه خدابهت صبربده بااخلاق همسرت دوم اينکه اعتمادبه نفستوبايد خودت تقويت کني يعني چي هيچي بلد ...

خب چه کاری ،بچه کوچیک دارم هیچ کسی و ندارم بزارمش پیشش ،اصلا دلم نمیاد ازش جداشم

اول از همه به خودت احترام بگذار حرفهای این ادم بیمنطق رو هم نشنیده بگیر 

زنگ بزن مشاوره بهزیستی ۱۴۸۰ صحبت و درددل کن نیازی نیست به دوست و آشنا بگی 

حتما برو دنبال کار و همه درامدت رو خرج خودت کن  

از ظاهر اراسته و شیک شروع کن 

نشین تو خونه غصه حرفهای این ادم و بخور

الهی... 

خب عزیزدلم نمیتونی یه کاری دستو پا کنی؟! 

کار خونگی و انلاین؟ 

هنری یاد بگیری بتونی کسب درآمد کنی 

خیاطی یا گلدوزی.. 

یا بری کلاس آرایشگری میکاپ یا شنیون یا رنگ یاد بگیری بری توی یه سالن کار کنی؟! 

آها میتونی یه پیج اینستا بزنی فالوور جمع کنی بعد توش چیز میز بفروشی،من یه دوستی داشتم عضو یه کانال تولیدی بود بعد مشتری می‌گرفت برا اون کانال خودش پورسانت می‌گرفت روی هر مانتو یا لباس که میفروخت 25 تا 35 سود میکرد، کمه اما خب برای شروع خوبه 

هیچ کاری هم نداره فقط عکس مانتو ها لباسا ها رو از تو کانال برمی‌داشت میذاشت تو پیج خودش میفروخت

خب چه کاری ،بچه کوچیک دارم هیچ کسی و ندارم بزارمش پیشش ،اصلا دلم نمیاد ازش جداشم

عزیرم منم دوتا بجه دارم و دقیقا بعد فارغ التحصیلی ازدواج کردم هم بچه داری هم سر کار و هم ارشد 

هر چند خدایی همسرم همیشه کمک حالم بود حتی تو درس خوندن 

اما سختی هایی داشت 

دلم نمیاد جدا شم یعنی چی 

از ی کار نیمه وقت شروع کن حتی فروشندگی 

ی سری کارها رو بعهده شوهرت بگذار

ی تایمی مسئولیت بچه رو بهش بده 

یعنی چی ،چیکار باید میکردم از اول ؟میگه من برا خودم هیچی میخرم که شما بری بخری 

باید از همون اول نامزدی بهش میفهموندی که ولخرجی یا مثلا باید بهش می گفتی که هر چی میخوام و باید برام بخری 

بعدشم چطور اون دارا به خانوادت فحش میده تو هیچی نمی گی

اعصابم خورد شد من بودم یکی میزدم به دهنش

خیلی از دانش اموزان من سر کار میرن بخصوص تو این دوسال مجازی

ومن تشویقشون میکنم برعکس خیلی از همکارانم 

حتی بعضی هاشون میگن دانشگاه نمیریم میگم حداقل دیپلم بگیر اما کار و هنرت رو ادامه بده 

واقعا هر کسی قرار نیست تحصیلات عالیه داشته باشه اما همه باید عرضه و هنر کسب دارمد داشته باشن 

بخصوص تو این جامعه با این وضع ناپایدار اقتصادی و بعصی مردا که وقتی میشنوم در موردشون عصبی میشم