ببخشید خانوما ما میخوایم خودم و بچم و همسرم واکسن فایزر بزنیم ولی خیلی دودلیم کسایی ک زدم اطرافشون اطلاعاتی دارن به ما بدن عوارض داره؟؟بچم سه سالشه بزنیم براش یا بده؟؟ترو خدا اطلاعی دارین بدین بهم خیلییی تو شرایط نگران کننده ایم
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
درخواست قبول نمیکنم🙏🙏🙏.....مشکل از جایی شروع شد که یک مشت آدمِ اشتباه ؛با هم به زیرِ سقف هایی رفتند ،که قرار بود میزبانِ آدم های درست باشد ...🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃مشکل از جایی شروع شد ؛که دو نفرهایی با هم جفت شدند ؛که هرکدام یا دلشان جایِ دیگری بود ،یا دنیاهایشان با هم فرق داشت ...دونفری که حتی سرِ سوزنی یکدیگر را نمی فهمیدند ...مشکل از جایی شروع شد ؛که بیشترِ دو نفرهای جهان ،هم خانه شدند اما همدل نشدند ...فارغ شدند اما عاشق نشدند ... !و مشکلِ اصلی درست همان جایی شروع شد ؛که همان دونفرهایِ اشتباهی ؛سه نفر شدند ... !!!
روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صفhttps://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫