2777
2789
سخته؟ من 4 سال پیش لیسانس گرفتم باید ازصفر شروع کنم . با یه بچه و کارمندم .امیدوارم کنین
فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.
سلام من دانشجوی دکترا ریاضی هستم, پسرم سه ماهه بود کنکور دادم, ده ماهش بود کلاسام شروع شد, مسلما کارم خیلی سختتر از بچه های مجرد بود ولی خوب خدارو شکر دو ترمه درسا رو تموم کردم, ازمون جامع هم دادم در اولین فرصت. مطمین باشید میتونید البته اگه همسر تون هم همراهی کنن خیلی راحتتر میتونید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاس عزیز میشه بگی چه درسایی رو بیشتر خوندی؟
فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.
خیلی برام سخته
من گرایشم آموزش ریاضیه. بچه ام یک ونیم سالشه
سلام خوش بحالت یاس عزیز ایشالا مدارج بالاتر. مریمی منم صفرم خیلی دوس دارم بخونم بیا باهم بخونیم استادم کهداریم : استاد یاس! آموزش ریاضی دکترا داره مگه راستی؟
من مست و تو دیوانه ماراکه بردخانه؟
استاد یاس کدوم گرایش بهتره من ارشد بخونم ؟یکم با محض خصوصاجبرمشکل دارم. از هیچ شاخه ای بدم نمیاد اما انالیز و احتمال رو واقعا دوس دارم.
من مست و تو دیوانه ماراکه بردخانه؟
با سلام.لطفا اطلاع رسانی کنید تدریس خصوصی وگروهی ریاضی ، معادلات دیفرانسیل ، تحقیق در عملیات ، آمارواحتمال توسط فارغ التحصیل ارشد ممتازو نخبه دانشگاه تهران... دبیرستان -کنکور -دانشگاه 09155595481-مشهد