یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون عزیزم اومدی تاپیکم دکترا خودشون موندن چکار کنن سنش کمه برا عمل از یه طرفم سرما بخوره خطر داره
قربونت ایشالا ک چیزیش نمیشه
میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سزارین شدم و پسرم بعد از چهار روز بخاطر فشار بالای ریه از دنیا رفت. شما چند ماه بعد از سزارین باردار شدی؟ مشکلی برای بخیه هات پیش نیومد؟ بچه ات سر وقت اومد؟ چون من آی وی اف میشم احتمال چند قلویی هست.ممنون میشم جوابمو بدی
مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
سزارین شدم و پسرم بعد از چهار روز بخاطر فشار بالای ریه از دنیا رفت. شما چند ماه بعد از سزارین باردار ...
خیلی متاسفم عزیزم بابت اتفاقی که افتاده بله بموقع بدنیا اومد مشکلی نبود خداروشکر من بعد ۵ماه اقدام کردم ۳ ۴ماه طول کشید ولی دوستام بعد ۳ماه یا۴ ماه بودن خداروشکر مشکلی نداشتن
خیلی متاسفم عزیزم بابت اتفاقی که افتاده بله بموقع بدنیا اومد مشکلی نبود خداروشکر من بعد ۵ماه اقدام ک ...
یعنی میگی ممکنه منم بتونم بعد سه چهارماه اقدام کنم؟ من باید انتقال جنین بدم. دکترم میگه یک سال اما دکتر دیگه که بارداریم تخت نظرش بودم میگه سه ماه. نمیدونم چه پیش میاد. به زمین پژمان بی اعتماد شدم. به جسمم، که حس میکنم بهم وفادار نیست
مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام