2777
2789
عنوان

تنگی راه هوایی (تنگی ساپگلوت)

430 بازدید | 26 پست

سلام ممنون میشم اگه اطلاعات یا تجربه ای دارین بزارین پسرم ده ماهشه تنگی نفس میگیره تنگی داره

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

عزیزم اطلاعی ندارم اما حتما برین دکتر

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم تشخیص دکتره معاینه کرده

ناراحت شدم ک کسی پست نزاشت اینجا کاش اطلاع داشتم کمکت میکردم' ولی برای ریه و تنفس مربای پوست هندونه خیلی خوبه و همینطور گلاب

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ناراحت شدم ک کسی پست نزاشت اینجا کاش اطلاع داشتم کمکت میکردم' ولی برای ریه و تنفس مربای پوست هندونه ...

اره خیلی نیاز دارم اطلاعاتی راجع به این 

تا حالا دوبرمون هم کسی اینجوری نبوده

اره خیلی نیاز دارم اطلاعاتی راجع به این  تا حالا دوبرمون هم کسی اینجوری نبوده

سرچ کردین درموردش؟

چه جوریع من دخترم مایعات حتی اب دهنش میفته تو‌حلقش زود راه نفسش بسته میشه ۴ سالشه

نه اون نیست پسر من اول تولد بستری بود nicuلوله تو گلوش بود میگن از عوارض اونه

اره سرچ کردم  ولی چیز زیادی دستگیرم نشد بیشتر درمورد بزرگسالان بود

کاش کاری از دستم برمیومد🥺

ان‌شالله خوب شه سریع تر