2777
2789

باهاشون حرف بزنم. نازشون کنم و.... 

حس میکنم پدر و مادرشون بهم حرفی بزنن که ناراحت بشم!! بالاخره خیلی از پدر و مادر های حساس رو دیدم. به همین خاطر میترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نکن

چکاریه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

من فقط لبخند میزنم و  گاهی اگه شکلات داشته باشم توی کیفم تعارف مادرش میکنم ک خودش بده بچش 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

اونروز سوار تاکسی شدم دختر یکسالم پاشو گذاش رو دنده و بازی میکرد راننده پای دخترم گرفتو هی ناز میکرد گفتم آقا دس نزن لطفا

نمدونم چراانقد حساس شدم

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

من یادمه بچه دختر خالمو بقل کردم زود ازم گرفتش

ازوقتی شوهرکرده اخلاقش ۱۸۰درجه عوض شده شوهرشم پولداااااروهمچی تمومه ....تاقبل ازدواج به اینواون التماس میکردن ک سوارماشین مردم بشن الان فیسش رفته بالاشاخ شده واسمون خودشومیگیره

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

حالا چرا فقط دختر بچه؟

خب اینکارو نکن یا قبلش اجازه بگیر 

من حتی هر وقت میخوام پسرداییم بغل کنم اول از زنداییم میپرسم که اشکال نداره میلان رو بغل بگیرم؟

اگه اجازه بگیری خیلی بهتره

فضل پدر چه لطفی داره واسه ما؟ که بابا فاضل بود و فرزند شده فاضلاب!                                                                 -یاس
من یادمه بچه دختر خالمو بقل کردم زود ازم گرفتش ازوقتی شوهرکرده اخلاقش ۱۸۰درجه عوض شده شوهرشم پولداا ...

بغل درسته عزیزم😉

فضل پدر چه لطفی داره واسه ما؟ که بابا فاضل بود و فرزند شده فاضلاب!                                                                 -یاس
بغل درسته عزیزم😉

ملا لغطی 😒

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔