2777
2789
عنوان

اموزش دلبری برای خانومها

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 92 پست
وای چقد سخت🤕با این شوهرا آدم نمیتونه خودش باشه راحت😂 پس اینطور باید خودشم دست و پاشو بزنه😶

نه من‌مشکلی با این قضیه ندارم خودم کلا ب این روال عادت دارم حتی وقتاییم ک‌ی هفته یا ۱۰ روز ماموریت بوده من کلا همین شیوه رو داشتم اگ اینجوری نباشم حالم بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش رونالوعه؟ بدنش فقط 7 درصد چربی داره 😏😏😏

🤣🤣🤣🤣🤣نه اما هیکلش متناسبه اضافه ندارع قبلا باشگاه میرفته اندامش ورزیده اس از شانس من بوره و متاسفانه موهم نداره🤣🤣🤣برعکس من مرموام و موهامم مشکیه حالا اپیلاسیون رفتم خیلی کن شده ولی هست😔😔شوهرمم نسبت ی نو بیش از حد حساسه حتی ی دونه تار مورو هم از دور میبسنه

اره دقیقااا حالا نیازی ب فضای مجازیم‌نیست همین تو کوچه خیابون هم پرشده از زنایی ک با زور گن و سوتسن ...

بله درسته ، به زور گن و سوتین رو خوب اومدی!!

رفته بودم یه مهمونی باورم نشد تمام خانومای فامیل انگار مانکن شده بودن ، بعد من از هر کدوم میپرسیدم یکی میگفت قسمت باسن رو ازین اسفنج ها گذاشته تا برامده بشه یکی دیگه سوتین اسفنجی خیلی پر گذاشته بوده و همه گن واسه شکم داشتن 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

اسی چه بی تربیته شوهرت این همه ایراد ازت گرفته عایا خودش هیکلش خوبه ایا بدنش بدون موه ایا همیشه ...

اره متاسفانه بدنش کم موعه اونم بوره هیکلشم خوبه.جدیدا مو کاشته اعتماد به نفسش هزاربرابرشده.بدنشم اصلا بوی عرق نمیده یعنی اصلا عرق نمیکنه حتی اگ ی هقته حموم نره🙄تو خونه هم ک کلا لخته فقط ی شرتک تنشه

اره دقیقااا بعدش خودش سعی کرد یه جوری جمعش کنه ولی خب منظورشو ب من رسوند و ب فهموند چی ازارش میده

بعدم سعی کن خیلی لوند و اکتیو باشی واسع خودت نه شوهرت. خودتو بالاتر از شوهرت ببین و دست کم نگیر خودت بذار اون دنبالت باشه 

بله درسته ، به زور گن و سوتین رو خوب اومدی!! رفته بودم یه مهمونی باورم نشد تمام خانومای فامیل انگار ...

دقیقاااا ولی خب مردا ک اینارو نمیدونن میگن فلانیم بچه اورده اما هیکلشو ببین

من غذا خ ردن بهم انرژی میده تنها چیزی ک وقتی خیلی حالم بده حالمو خوب میکنه اینه ک‌برم‌مغازه چندتا خوراکی بخرم بیارم تو ارامش بخورم.اما شوهرم از این اخلاقم خیلی بدش میاد میگ‌چرا اینقد شکمویی.من‌چیزی میخورم انگار خنجر ب قلب این میزنن😂

اره دقیقااا بعدش خودش سعی کرد یه جوری جمعش کنه ولی خب منظورشو ب من رسوند و ب فهموند چی ازارش میده

دقیقا شوهر منم  منم همین رفتار  شوهر شما رو انجام داده.و من الان میدونم تو ذهنش چی میگذره.و هم اینکه به قول شما از نحوه و چه جور بودن توی رابطه هم هیچی نمیدونم و ....همش بهم میگه ای بابا خو یکاری تو هم بکن دیگه . ولی من نمیدونم چکار کنم؟ همش هم من دردم میگیره و نمیتونم خوب همراهیش کنم و اونم پژمرده میشه.مشخصه که دلش چی میخواد

گلم تیرویید کم کار چراباید لیزر نکنه؟؟؟؟🤔🤔🤔میشه بگی

حلقه هم نزن ،عوارضش بیشتراز حسناش هست ،من هنوز درگیرعوارض حلقه ام

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
بعدم سعی کن خیلی لوند و اکتیو باشی واسع خودت نه شوهرت. خودتو بالاتر از شوهرت ببین و دست کم نگیر خودت ...

وای برعکس من حس میکنم من دربرابر شوهرم اصلا جذابیت ندارم.اعتماد ب نفس ندارم.من دندونام خیلی داغونه هزینه ارتودنسی سرسام اوره با کلی بدبختی پول جمع کردم ک برم ارتو کنم اما ظرف۵ ماه هزینه اش دوبرابر شده بود و من ناامید شدم😔اما همسرم مو کاشت و خیلی خوب شد.خودم ب خودم اهمیت نمیدم حس‌میکنم اصلا لایق خرج کردن نیستم.الان لوزه ام کلااا باد کرده رده گلومو بسته زورم میاد ی دکار برم.دندونم درد گرفت یهو سعی کردم جوری نشون بدم ک اصلا درد ندارم گفتم بذار شوهرم بره دندونشو درست کنه اون خیلی درد میکشا😔ظهر کلی ب خودم فحش دادما ب خاطر این اما دست خودم نیست پول جمع میکنم میدم ب شوهرم.یا میخوام ی کاری کنم میگم ولش کن واجب نیست این بنده خدا دندونش درد میکنه بذار حالا بره درستش کنه