2777
2789
عنوان

جاده چالوس

96 بازدید | 5 پست

دوستان خودروهای پلاک تهران که امروز یا دیشب از تهران به جاده چالوس ورود کردن جلوشون گرفته شده و برگردانده شدن؟!!!! 

من میگم برمیگردونن..... همسرم میگه نه، میگه میرن ولی ممکنه جریمه بشن..... کدوممون درست میگیم؟ 

حالا کاری ندارم به بقیش

ولی واقعا راهو بستن که شرایط کنترل بشه

شما میخواید برید سفر؟

جهل مردمم منو سخت به درد میاره💔                                     درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندید💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره برمی گردونن 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
حالا کاری ندارم به بقیش ولی واقعا راهو بستن که شرایط کنترل بشه شما میخواید برید سفر؟

نه نمیخوایم بریم..... اگه می‌خواستیم بریم که قبل از تعطیلات میرفتیم..... یکی از دوستای همسرم میخواد برای یه کار قضایی بره، باید می‌رفت فرمانداری تأییدیه میگرفت ولی وقت نکرده بره بگیره..... حالا میخواد فردا همینطوری راه بیفته بره، چون شنبه باید دادگاه باشه.... من به همسرم گفتم برش میگردونن، همسرم میگه نه میتونه بره ولی جریمه میشه.... 

نه نمیخوایم بریم..... اگه می‌خواستیم بریم که قبل از تعطیلات میرفتیم..... یکی از دوستای همسرم میخواد ...

اگر انقدر واجبه بله بر نمیگردونن میتونن به پلیس راه هم بگن و فقط جریمه میشن 

جهل مردمم منو سخت به درد میاره💔                                     درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندید💕