2777
2789
عنوان

کمک

87 بازدید | 2 پست

خانما من یازده هفتمه و ویار شدید دارم.همش تهوع و استفراغ شدید دارم.ولی سوالم چیز دیگس.عصر ها اگر یکم بخوابم بعد خواب چنان تهوعی میاد سراغم که دیگه به مرگ فکر میکنم.در صورتی که اگر نخوابم عصرها اینقدر شدید نیست.کسی مثل من بوده که با خواب تو طول روز به این حال دچار بشه؟الان که نشستم از شدت تهوع نفس کشیدنم سخت شده چون تازه از خواب عصرگاهی بیدار شدم

سلام عزیزم من تایپیکت رو راجع به فوبیات خوندم و الان دیدم بارداری خیلی خوشحال شدم ، من هم مثل خودتم حتی لِوِل بالاتر 

و الان میخوام باردار شم ، یعنی مجبورم 

چون ده ساله از ازدواجم گذشته و دیگه صدای همه دراومده 

کاش بهم بگی چیکار کردی ک تونستی بل ترسان کنار بیای، 

سلام عزیزم من تایپیکت رو راجع به فوبیات خوندم و الان دیدم بارداری خیلی خوشحال شدم ، من هم مثل خودتم ...

سلام عزیزم

من همچنان دارم فوبیا رو

ولی چون بچه خیلی دوست دارم و میدونستم اول و اخر باید بچه رو بیارم دلو زدم به دریا و گفتم خدا خودش کمکم میکنه.الانم ازمایش خون هام رو با ترس و به حالت خوابیده انجام میدم ولی به این باور رسیدم خدا خودش حتما کمکم میکنه همونطور که صلاح دید باردار بشم.خدا هیچ وقت تو زمان نامناسب هدیه ای رو بهت نمیده.اینکه من باردار شدم یعنی یه الارم گه نترس دیگه من پشتتم.فقط گافیه به اون بچه فکر کنی ناخوداگاه قوی تر میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.