2777
2789
عنوان

صاحب مغازه که دوست شوهرمه بهم میگه بیا مغازه قهوه بخوریم!

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 53 پست

انفالو کن بلاک کن به شوهرت هم بگو چیکار کرده رفیق شفیقش از پیاما هم شات بگیر نشونش بده مردک حساب کار دستش بیاد

خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو 

تعهد یعنی تو هر شرایطی متعهد باشی عزیزم.

تو خوبی و خوشی که همه وفادارن..

به نظرم به اون آقا بگو باید خجالت بکشه از رفتتارش و دلیلی نداره یه خانوم متاهل با دوست شوهرش دوست اجتماعی باشن.

بگید اگر دوباره مزاحمت شون رو تکرار کنن به شوهرتون اطلاع می‌دید.

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم خودش خیانتکاره. بگم بدتر بهونه دستش میاد.

پس نقشه شوهرته و میخواد با مدرک طلاقت بده 😐

خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو 
انفالو کن بلاک کن به شوهرت هم بگو چیکار کرده رفیق شفیقش از پیاما هم شات بگیر نشونش بده مردک حساب کار ...

شوهر من دیونه تر از این حرفاس.اصلا قبول نمیکنه.اما بلاک و آنفالو راحت ترین کاره.

انفالو کن.بلاکش کن

تو همه زندگیا بحث و اختلاف نظر و مشکل هست،قرار نیست تا یه چیزی خلاف میلمون باشه بریم سراغ کسی دیگه

از اول کارت اشتباه بود فالو کردی چون میدونستی هدف و منظورشو

الانم دیر نشده،انفالو کن و اصلا دیگه نرین مغآزه اون اقا

خریداتونو از جای دیگه انجام بدین

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

لطفا گول چرب زبونی های مردها رو نخورید عزیزان بخدا تو این دوره زمونه همه گرگ شدن آدم باید زرنگ باشه گولشونو نخوره اون الان هزارتا فکر بد تو ذهنشه چون دوست همسرتونه هر لحظه ممکنه همسرت بفهمه و ناراحت بشه ب ی بهانه ای کلا دیگه حذفش کن و ب فکر زندگیت باش عزیزم

خطانکن خواهر ک تا اخر عمرت پشیمون و روسیاه میشی خیلی اشتباه کردی ک فالوش کردی بلاکش کن و استغفار کن ...

خودم پشیمونم😔😔😔

میدونم انقدر خلا داشتم که بعد چند ماه این کارو کردم.خودم پشیمونم

شوهرم دیونس حتی نمیتونم بهش بگم