2777
2789

افسردگی یکی از بیماری های شایع اعصاب و روان می باشد که معمولا به صورت غمگینی و لذت نبردن از زندگی، خود را نشان می دهد. افراد، افسردگی را به اشکال مختلفی تجربه می‌کنند اما تقریباً در تمامی موارد افسردگی موجب ایجاد مشکل در فعالیت های روزمره، از دست رفتن زمان و کاهش فعالیت ها می گردد. نشانه های افسردگی را می توان هم در جسم و هم در افت خلق مشاهده کرد.

برخی از نشانه ها در زنان، مرد ها و کودکان متفاوت می باشد. نشانه های مشترک در تقریباً تمامی افراد افسرده به شکل زیر است:

۱- حالت های خلقی مانند خشم، پرخاشگری، تحریک پذیری و بی قراری

۲- حالت های عاطفی مانند غم، احساس ناامیدی و بدبختی

۳- رفتارهایی مانند لذت نبردن از سرگرمی های مورد علاقه، خستگی، افکار خودکشی، کاهش میل جنسی و یا بد عملکردی جنسی

۴- مشکلات شناختی مانند ناتوانی در تمرکز و تمرکز پایین در انجام دادن کارها

۵- مشکلات خواب، بی خوابی اولیه، خواب ناآرام و خواب آلودگی

۶- برخی مشکلات جسمی مانند سردرد، خستگی، درد و مشکلات گوارشی

در بسیاری از موارد مراجعین و یا همراه آن ها در خصوص علت افسردگی سوال می کنند مثلاً برخی از پدر و مادرها در شروع جلسه های روان درمانی ابتدا به این موضوع می پردازند که خانواده تمامی تلاش خود را برای فراهم کردن شرایط ایده آل برای فرزندشان انجام داده و یا اینکه گاهی همسر عنوان می‌کند مگر ما چه مشکلی داریم که همسرم دچار افسردگی شده است و ....

در پاسخ به این سوال ها باید گفت افسردگی مانند بسیاری از بیماری ها دارای دو مولفه برای بروز در هر فرد می باشد. اول عوامل وراثتی و دوم عوامل محیطی. اگر به بستگان فرد افسرده نگاهی بیندازیم قطعاً افرادی با حالت های مشابه پیدا خواهیم کرد و در مورد عامل محیطی نیز می توان گفت بسیاری از موقعیت ها مانند مسائل تحصیلی، مدرسه، دانشگاه، کنکور، خدمت سربازی، ازدواج، بارداری، طلاق، مرگ یک دوست یا عزیز می تواند فعال کننده عوامل وراثتی باشد.

از عوامل ایجاد کننده این اختلال که بگذریم، درمان آن ساده و در تعداد جلسات کم قابل درمان می باشد. دارو درمانی و جلسات منظم روان درمانی از جمله روش های مرسوم برای از بین بردن افسردگی می باشد. اما امروزه به لطف پیشرفت های پزشکی و ساخت دستگاه‌های کمکی برای درمان افسردگی، اضطراب، حمله های پنیک، وسواس و سایر اختلالات اعصاب و روان، درمان این بیماری ها بسیار سریع تر، با دوام تر و کامل تر شده است. یکی از این دستگاه های کمک پزشکی، دستگاه  tDCS می باشد که در درمان بیماری های اعصاب و روان بسیار موثر بوده و برای افرادی نیز که تمایل به مصرف دارو ندارند و یا دارای شرایطی هستند که دارو ممکن است عوارضی داشته باشد (مانند دوران بارداری یا شیردهی) توصیه می گردد.

جهت مشاوره به شماره واتساپ ۰۹۰۲۸۵۸۹۸۸۶ پیام دهید و یا با شماره ۸۸۲۵۴۷۱۳ تماس بگیرید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همچین چیزی نشنیدم ، فک نمیکنم رشته دانشگاهی باشه  به احتمال زیاد یکی از گرایش های ارشد یه ر ...

رشته دانشگاهیه،شما نشنیدی دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه.واسه مقطع کاردانیه