2777
2789

یکساله وسواس فکری دارم سرترالین میخورم هیچ تاثیری نذاشته تصمیم دارم rtms انجام بدم کسی انجام داده تاحالا؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستگاع برای تحریک مغناطیسی مغز...چجوری خوب شذی

اها عزیزم ببین منم سرترالین خوردم همشون مزخرفن فقط رو افکارت کار کن ورزش کن شاید بگی نمیشه ولی من واقعا خوب شدم

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
خدا رو شکر. چکار کردید که خوب شدید؟ همسر منم داره

همه چی برمیگرده ب تفکرات خودمون عزیزم من پیاده روی اهنگ گوش دادن تو دفترچه یادداشت گوشیم هر از گاهی چیزایی مینویسم سبک شم مثبت اندیش شدم 

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
گاهی خوب میشه ولی باز برمیگرده

نباید بذاریم برگرده دیگه گلم من تا مرز خودکشی رفتم!!!ولی میجنگم دیگه نمیذارم اون حالت مزخرف زندگیمو دستخوش خودش کنه