سلام بچه هادیروز بابام رفت دکتر فهمیدیم کرونا گرفته از دیروزم کلا تو یه اتاق قرنطینه است میشه اگه کسی تجربه داره بگه ما چی کنیم ؟ چه بخوره بهترع؟ما ها چی کار کنیم اگه توصیه ای دارید بگین لطفا💙
ز اختیار جهان عقدهای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی اختیار نگشاید 💌
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نخود زیادبپزید بخوره خلط ریه وسینه رو دفع میکنه مقوی هم هست
آب هویج
داروی امام موسی
پیاز خام روازوسط نصف کنید نمک بزنید بخوره
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
شوهر منم گرفته بلدرچین حتما بپزید بخوره سوپ ابمیوه های طبیعی
همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو میخونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن میده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب میشه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
گوشت مرغ زیاد بخوره استراحت کنه ویتامین دی و سی و مکمل بخوره میوه زیاد بخوره سوپ هم بخوره قبلش آزمایش ریه بده حتی اگ 1 درصد هم درگیری بود بره بستری بشه