2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم مثبته مدیکور و یونی تست رو باهم زدین؟

اره عزیزم یونی تست با ادرار اول صبح زدم مدیکور دوساعت بعدش ولی مدیکور خیلی سریعتر خط افتاد 

پسرم دنیامه
اره عزیزم یونی تست با ادرار اول صبح زدم مدیکور دوساعت بعدش ولی مدیکور خیلی سریعتر خط افتاد 

من میکرو کردم یونی تست زدم منفی بود

همه امیدم ب اینه ک مارکش خوب نیست و نشون نمیده

کاش مدیکور میگرقتم تست میکردم ...

البته فردا باید آزمایش بدم عزیزم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
من میکرو کردم یونی تست زدم منفی بود همه امیدم ب اینه ک مارکش خوب نیست و نشون نمیده کاش مدیکور میگر ...

اره یونی خیلی دیر واسه منو نشون داد انشالله بارداری عزیزم 

پسرم دنیامه
من میکرو کردم یونی تست زدم منفی بود همه امیدم ب اینه ک مارکش خوب نیست و نشون نمیده کاش مدیکور میگر ...

متم ۷سال نازایی داشتم دوبار ای یو ای کردم بی نتیجه بود برای ای وی آف گفتن باید وزن کم کنم منم یکسال کلا بچه رو گذاشتم کنار شروع کردم به ورزش و رژیم جالبه بعد یکسال به وزن ایده آل رسیدم باردار شدم طبیعی 

پسرم دنیامه
متم ۷سال نازایی داشتم دوبار ای یو ای کردم بی نتیجه بود برای ای وی آف گفتن باید وزن کم کنم منم یکسال ...

جدی میگی عزیزم 

مشکلتون چی بود ک باردار نمیشدید؟

منم اضافه وزن دارم...چند کیلو کم کردی؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
جدی میگی عزیزم  مشکلتون چی بود ک باردار نمیشدید؟ منم اضافه وزن دارم...چند کیلو کم کردی؟

من تنبلی تخمدان داشتم همسرم هم ضعیف بود طوریکه میگفتن فقط ای وی آف من حدود چهل و دو کیلو کم کردم با پیاده روی و کالری شماری همون ماه که اقدام کردم باردار شدم 

پسرم دنیامه
من تنبلی تخمدان داشتم همسرم هم ضعیف بود طوریکه میگفتن فقط ای وی آف من حدود چهل و دو کیلو کم کردم با ...

حدی میگی خداروشکرررر عزیزم

۴۲ کیلو خیلی زیاده ماشالا ارادتون خوب بوده

منم اگه خدای نکرده زبونم لال باردار نباشم شروع میکنم ورزش و رژیم البته من تنبلی ندارم اسپرم همسرم ضعیفه نمیدونم برا من هم جواب بده یا نه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏