2777
2789

ارثیه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ارث 

مال من ارث کم پشتیه😂

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من بچگی موهام پر بود بزرگتر شدم مثلا دبیرستان و دوران دانشجویی و حتی دوسال بعد ازدواج ریزش‌موهام زیاد بود تا اینکه با طب اسلامی اشنا شدیم برا موهام داروی خاصی استفاده نکردم یعنی دارو دارنا ولی من استفاده نکردم فقط چندباری روغن بنفشه زیتونی زدم اما همیشگی نه

ولی اصلاح مزاج کردم چون بلغمی ها و صفرایی ها ریزش مو میگیرن علائم غلبه این دو مزاج که خوندم از بچگی داشتم این علائمو 

خلاصه موهام یه مدت خیلی پر شد الان متوسط نه خیلی پر نه مثه قبل خیلی کم، باید بخورم داروی بلغم زدا و صفرابر 

تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن  

یکی علتهای ریزش مو کم خونی هم هست و شاید بجز این سه مورد علت دیگه ای هم داشته باشه