2777
2789
عنوان

در مورد پرده بکارت و بارداری

2176 بازدید | 37 پست

سلام دوستان ببخشید میخواستم در مورد چیزی با شما مشورت کنم من نامزدم یعنی عقد کردم فقط مشکل اینجاست که (ببخشید تو رو خدا نیومده واضح حرف میزنم چاره ای ندارم)من دیروز پریود شدم فردا صبح که پاشدم خیلی ببخشید لخته خون خیلی بزرگ خارج شد البته فقط لخته خون نبود به مامانم نشان دادم گفت بچه اس میخوام بدونم شما چی میگین اگه خواستین عکسش رو هم قرار میدم در ضمن اینو بگم که دختر هم هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سقط اینقدر درد داره که نگو 

بعدم با داشتن پرده بکارت احتمال بارداری وجود داره ولی اگر سقط داشته باشید کاملا از بین میره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

مگه میشه با دختر بودن

حامله شده باشی😬

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
مگه میشه با دختر بودن حامله شده باشی😬

اره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر