سلام دوستان ببخشید میخواستم در مورد چیزی با شما مشورت کنم من نامزدم یعنی عقد کردم فقط مشکل اینجاست که (ببخشید تو رو خدا نیومده واضح حرف میزنم چاره ای ندارم)من دیروز پریود شدم فردا صبح که پاشدم خیلی ببخشید لخته خون خیلی بزرگ خارج شد البته فقط لخته خون نبود به مامانم نشان دادم گفت بچه اس میخوام بدونم شما چی میگین اگه خواستین عکسش رو هم قرار میدم در ضمن اینو بگم که دختر هم هستم
بعدم با داشتن پرده بکارت احتمال بارداری وجود داره ولی اگر سقط داشته باشید کاملا از بین میره
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر