کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه دختر دارم دوس دارم این یکی اول سالم بعد پسر باشه.
کلی برا منتظرا هم دعا کردم.
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
من دو روز پیش ازمایشم مثبت شد. یه حس عجیب و غریب ،خوشحالی و استرس با هم قاطی شده خوشحالی بابت نی ن ...
هرچی خدا بخاد جنسیت مهم نیست برای من که اصلا مهم نیست خب دخترم بیشتر دوس دارم اما خدا بهم پسر بده بازم خداروشکر میکنم و خوشحال میشم حالا دوبارش هم خدا از یک جنس بده
میشه با دلهای پاکتون برای مامان شدنم صلوات بفرستید
هرچی خدا بخاد جنسیت مهم نیست برای من که اصلا مهم نیست خب دخترم بیشتر دوس دارم اما تگه خدا بهم پسر بو ...
بله ،اولویت برام سلامتیشه،ولی بلخره ادم دوس داره از هر دو جنس داشته باشه.
بازم هر چی خدا صلاح دیده مطمعنا بهترینه👌
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
عزیزم دکتر رفتی؟ من دیروز بیبی مثبت شد ولی هنوز هیچ کاری نکردم
برا هفته دیگه نوبت داده بهم.
نی نی ت هم مبارکه
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی