2777
2789

اسمم هدیه است

دو تا حاجت مهم دارن یکی اینکه کار پیدا کنم و دیگری قراره از کسی پول قرض بگیرم اون شخص بهم گفت فکر کنم بهت جواب میدم منتظر جوابشم 

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد

آبجی التماس دعا 💜

محتاجیم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شدن کرونای پدر شوهرم

و اینکه تو دلیم ی پسر تپل سالم باشه

ممنون مهربون

شوهرم آرزوم بود .....بعد ۴ سال دوستی بهش رسیدم و الان بعد ۸ سال زندگی مشترک ی دختر یک ساله دارم ب آرزوم رسیدم ولی .....اون پسری ک دوست من بود چقدر فرق داشت با تو کاشکی بازم مثل قدیم از ته دل عاشقم بودی....

اسمم ملیکاست . برای اینکه بابام تازمستون زبانش رو یاد بگیره و من هفته دیگه جمعه آزمونم رو عالی بدم دعا میکنی لطفا❤😘 امیدوارم آرزوت برآورده بشه جانا😍

خدا جونم باور کن من پنت هاوس و فقط برای این میخوام که به تو نزدیکتر باشم همین

چشم گلم توام برای من دعا کن رتبم خوبه فرهنگیان قبول شم😍

باشه چشم گلم قابل باشم حتما💖💖

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اسی همون نمازیو میخونی که دوتا نماز دو رکعتیه؟ ۱۱بار ۲۱بار ۳۱ بار؟

اره عزیزم برا اولین بار 

انشالله اگه خدا قبول کنه دعا هامو🤲

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤