لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
اخه دوست شوهرم ۳ روز پیش جوان بود از کرونا فوت شد .خیلی سریع پیش رفت بنده خدا یک بچه ۳ ساله داشت😭
بمیرم خدا به خانوادش صبر بده 😔
عزیزم اصلا به خودت استرس نده اولا که الان هرکی سرما میخوره میگن مشکوک به کروناس ، بعدشم کرونا هم باشه خیلیاهم گرفتن و خوب شدن ، استرس سیستم ایمنی ضعیف میکنه ، از خدا بخواه که ایشالا کرونا نباشه و مواظب خودتم باش ❤️
Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍