2777
2789
عنوان

مشکوک به کرونام میشه یک حمد شفا

116 بازدید | 9 پست

برام بخونید .دو تا بچه کوچیک دارم هیچکس ندارم .خدایا پناهم فقط تویی .خودم بهت میسپارم

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

من پنج تا میخونم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من پنج تا میخونم 

قربونت برم تنت سلامت باشه انشالله😚فقط نگران بچه هام

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس نگیر عزیزم 

توکل کن به خدا چیزی نمیشه نگران نباش 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
استرس نگیر عزیزم  توکل کن به خدا چیزی نمیشه نگران نباش

اخه دوست شوهرم ۳ روز پیش جوان بود از کرونا فوت شد .خیلی سریع پیش رفت بنده خدا یک بچه ۳ ساله داشت😭

عزیزم😟ان شااللّه که منفی باشه و حالت خوب بشه 

مرسی عزیزم تنت سلامت باشه

اخه دوست شوهرم ۳ روز پیش جوان بود از کرونا فوت شد .خیلی سریع پیش رفت بنده خدا یک بچه ۳ ساله داشت😭

بمیرم خدا به خانوادش صبر بده 😔 

عزیزم اصلا به خودت استرس نده اولا که الان هرکی سرما میخوره میگن مشکوک به کروناس ، بعدشم کرونا هم باشه خیلیاهم گرفتن و خوب شدن ، استرس سیستم ایمنی ضعیف میکنه ، از خدا بخواه که ایشالا کرونا نباشه و مواظب خودتم باش ❤️

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
بمیرم خدا به خانوادش صبر بده 😔  عزیزم اصلا به خودت استرس نده اولا که الان هرکی سرما میخوره می ...

ممنونم

خدا نکنه گلم .همیشه تنت سلامت باشه

ممنونم خدا نکنه گلم .همیشه تنت سلامت باشه

فداتشم ❤️