2777
2789

سلام ، من معمولا عصرا از ۶تا ۸ میرم پارک با دوستم .. الان حدودا چندماهی میشه ، و جدیدا چیزی شد که میخواستم ؛ 

من و دوستم روی نیم کت نشسته بودیم 

و من مشغول حرف زدن با دوستم بودم که دوتا پسر داشتن رد میشدن از کنارمون و من پسری که سمت ما بود زل زده بودیم به هم ..

من با دوستم حرف میزدم ولی نگاهم قفل طرف بود تا گفت ؛ خانوم این نیم‌کت کجه یه وقت نیفتی ،، منم وسط حرف با دوستم ، یهو گفتم عهه مرسی ! گذشت تااینکه دوشب بعد دیدم با اکیپ دوستاش کمی با فاضله از ما نشستن .. و تمام توجه و نگاهش سمت من بود ..

مثلا عین این بچه کوچولوها به هوای نمیدونم چی پا میشد میومد از جلوم رد میشد نگام میکرد و باز برمیگشت و از دوباره ، تااینکه یه بار کلا ده دقیقه ای متمایل به من اونچر نشست ، و نگام میکرد .. 

تااینکه شب بعدش دیگه رسما میرفت گوشه کناری جایی بهم اشاره میکرد برم پیشش .

مثلا با اشاره بیچاره خودشو میکشت برم سمتش 

اما پاندادم ... تااینکه دوشب پیش داشتیم با دوستم که تو یه کوچه ایم برمیگشتیم خونم.ن که دوستم گفت مهری پشتو بیین 

اشت میومد دنبالمون .. تااینکه ما پیچیدیم تو کوچه و .. 

امشبم دیدمش یه خورده اخماش توهم بود و .. نگاه میکرد ولی حالش خوب نبود ..

حالا من واااقعا دوسش دارم و خوشم اومده ازش خیلی بانمکو جذابه ..

اول توجهی نداشتم بهش ولی الان خوشم اومده میترسم اون خسته شده باشه 

توروخدا راهی روشی راهکاری میدین 

چکارکنم دوباره بیاد سمتم ..

چون واقعا روش گراش زدم ؛)

تعصبیا و فازمنفیا کامنت نزارین .

هرکی درکم میکنه بگه چه کنم 

ضمنا پارکمون محلیه و پسره گمونم برا اونور خیابون محله‌‌مونه .خخخ 

کمک لطفا 

چجوری باهاش دوس شم

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نباید الان چیزی بگم چون گفتی نگو ولی میگم اخه تو پارک فردا پس فردا میفته دنبال یکی دیگ بیخیالش شو و اگه نمیتونی برو پارک لبخند بزن نگاش کن خلاصه بفهمه افتادم دنبالت دوست شو تامام

چجوریه که جفتتون دائم توی پارک پلاسین؟

منو دوستم میریم تمرین .. اونم هرشب نمیاد که ..در هفته دوبار

ازلحاظ عقلی میخوای اول دربیار ادم‌سالم وخوب هستش یانه؟

بعدبروتورابطه.

چون تویه محل هم هستین خیلی مهمه که خوب باشه؛بعدخدای نکرده یه اتفاقی افتاد؛اذیتت نکنه.

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
ازلحاظ عقلی میخوای اول دربیار ادم‌سالم وخوب هستش یانه؟ بعدبروتورابطه. چون تویه محل هم هستین خیلی م ...

لایک ، ولی کاملا متین و سنگینه .. تو پارکمون کلی داف هس اصلا محلشون نمیزاره گیرداده به منی ک چادر عربی میزارم