2777
2789

بچه ها تو شهر ما بحث دعا و دعانویس خیلی زیاده و مردمش هم خیلی اهلش هستن. البته می‌دونم که همه جا هست ولی اینجا بیشتره ، خاطره ای که می‌خوام بگم مربوط میشه به ۷ سال پیش ، یکی از دوستام تو دوران دانشگاه چند سالی بود که یه پسره رو میخواست ولی هر بار که میومده خواستگاریش به یه علتی بهم میخورده و نمیشده

یه روز به من گفت که مامانم وقتی سوار یه تاکسی بوده راننده واسش تعریف می‌کنه فلانی کارش حرف نداره و عالیه ، بعد به من گفت بیا بریم پیش اون ببینم شاید کار من درست شد 

رفتیم اونجا یه خانمی بود تو یه اتاق چند نفر هم دورش نشسته بودن، ما رفتیم نشستیم گفتیم خب بذاریم اول کار اونا رو انجام بده بعد ما ، دیدیم رو کرد به ما که کارتون چیه؟ ما مشکلمون گفتیم بعد اون به ما گفت روش کار من اینجوریه که یکی از شما باید چشم هاشو ببنده تا من با اون ارتباط برقرار کنم بعد از طریق اون میگم کی دعا کرده ولی کسی که چشم هاشو می‌بنده عادت ماهیانه نباشه و پاک باشه و دلش هم باید صاف باشه 

من که خیلی ترسیده بودم رو کردم به دوستم که خب خودت چشم هاتو ببند من که چ میشناسم فامیل های شمارو 

تعداد رای : 32
نظرسنجی
بله
17
53%
خیر
7
21%
آره تجربه داشتم
6
18%
تا حالا ندیدم موردی
2
6%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون طولانی شد ادامه شو اینجا میگم 

خلاصه دوست من چشم هاشو بست اون خانم چند بار یه چیزی خوند و فوت کرد تو صورتش ، بعد ازش پرسید نور میبینی یا آدم ، دوستم میگفت هیچی بعد اون خانم دوباره میخوند و فوت میکرد و باز هم همون سوال میپرسید ، بعد از دفعه سوم که بازم دوستم گفت هیچی نمی‌بینه دیگه گفت نمیشه باز کن چشم هاتو، بعد به من گفت تو ببند، من خیلی میترسیدم ولی به خاطر دوستم بستم چشم هامو 

منم باز احساس میکردم فوت می‌کنه تو صورتم و ازم سوال میکرد ، دفعه اول منم چیزی ندیدم، دفعه دوم یه حاله نوری می‌دیدم فوری بهش گفتم نور میبینم 

بچه ها جدی میگم نور می‌دیدم ، بعد ازم پرسید (اسم دوستم) رو کی دعا کرده ، و من ناخودآگاه به جواب اومد تو ذهنم و گفتم ، یه اسم بود ، قشنگ مثل یه تخته جواب برام نوشته میشد یا تو ذهنم تکرار میشد ، نمیدونم توضیحش سخته برام ولی جواب ها میومدن رو زبونم

بعدش گفت دعا هارو بردار بریز توی جوب آب باطلشون کن ، به نظرم خیلی مسخره می‌آمد ولی میگفتم انجام شد 

کار دوستم تموم شد بهم گفت چشم هاتو باز نکنی تا نگفتم که بد میشه برات

بچه ها جدی میگم نور می‌دیدم ، بعد ازم پرسید (اسم دوستم) رو کی دعا کرده ، و من ناخودآگاه به جواب اومد ...

شما دارید راست میگید ، از ادمهایی که دل صافی دارن یا معمولا از بچه های صغیر برای احضار جن استفاده میکنن 

عجب اشتباهی کردین رفتین ، دیگه همچین جایی نرید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم