2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 54 پست
وای عزیزممممم خدارو شکررررر😍😍😍

جدی خدا حفظش کنه  فک کردم بچه اولته😄

روغنهای ارگانیک کاملا طبیعی ارگان بادم شیرین.تلخ.نارگیل.زیتون. کنجد.و.....بجای کراتین از شیباتر استفاده کنید  و حالشو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی خدا حفظش کنه  فک کردم بچه اولته😄

نه ولی سقط خیلی داشتم پنج سال هم حامله نشدم دکترا گفتن دیگه نمیشی تا اینکه فهمیدم الان حامله م خیلی ذوق داشتم ولی امروز کلا خیلی گریه کردم 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💜
آخه دو هفته پیشم رفتم گفتن خیلی کوچیکه زود اومدی دوهفته دیگه بیا امروز رفتم گفت فقط ساک هست ،به نظرت ...

آره عزیزم استرس نده به خودت دوهفته دیگه برو جنینت تشکیل میشه. منم زود رفتم باز خوبه مال شما ساک تشکیل شده برامنو گفت ساکم تشکیل نشده احتمال خارج رحمی هست خیلی به خودم عذاب دادم بعدش فهمیدم زود رفتم 

آره عزیزم استرس نده به خودت دوهفته دیگه برو جنینت تشکیل میشه. منم زود رفتم باز خوبه مال شما ساک تشکی ...

به منم کفتن خارج از رحم بعد سونو واژینال انجام داد گفت نه خارج از رحم نیست 

نه ولی سقط خیلی داشتم پنج سال هم حامله نشدم دکترا گفتن دیگه نمیشی تا اینکه فهمیدم الان حامله م خیلی ...

منم بعد کلی انتظار باردارم...منم بد جور ترسوندم ..ولی ی متخصص دیگ ک رفتم همه گفته هارو رد کرد گفت عقل دکتر نکشیده ینی بگه زوده

هفته ی پنج پوچه دیگ از هفته ی شش جنین میاد تو کیسه ...سه بار سونو فرستادن منو گفتن خارج از رحم جنین ...

خدا از دهنت بشنوه 

منم بعد کلی انتظار باردارم...منم بد جور ترسوندم ..ولی ی متخصص دیگ ک رفتم همه گفته هارو رد کرد گفت عق ...

الان شما بارداری ؟!هفته چندمی ؟

الان این شکل هفته ی پنجه جنینی وجود ندارع 

اسم برنامش چیه؟

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم