2821
2789

خلآ، که این خلا همون عشقه، عشق کلمه ای که همیشه فکر میکردم خیلی پیچیده اس و در نهایت اگه به وجودش اعتراف میکردم اون رو غیر قابل دسترس میدونستم و اگه میخواستم تخفیفی به این نظر بدم اون رو فقط مختص عشق  والدین به فرزند یا عشق خدا به آفریدش میدونستم، خیلیا عشق زمینی رو قبول ندارن و فقط این دو مورد رو باور دارن، اما پی بردم عشق اونقدر ها هم غیر قابل دسترس نیست  ودامنه ش گسترده تره
   چه آسمانی چه حتی  زمینی و  زمینیش هم قابل ستایشه به شرطی که مقدمه ای برای رسیدن به کمال انسان باشه و  به قول شمس: عمری که بی عشق بگذرد، بیهوده گذشته،   نپرس که آیا باید در عشق الهی باشم یا عشق مجازی، عشق زمینی یا عشق آسمانی، یا عشق جسمانی؟ از تفاوت‌ها تفاوت می‌زاید. حال آنکه  به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد   و خود به تنهایی دنیایی است  یا درست در میانش هستی، یا در آتشش، یا بیرونش هستی و در حسرتش.به نظرم  موهبتیه که خدا به بندش عطا می‌کنه برای تکمیل شدن برای پختگی و هیچ وقت انسانی که عاشق شده دیگه مثل قبلش نمیشه مثل غذایی که پخته شده دیگه هیچ وقت به شکل اولیه ش در نمیاد، و بازم به قول شمس:
 عشق سفر است. مسافر این سفر چه بخواهد چه نخواهد، از سر تا پا عوض می‌شود. کسی نیست که رهرو این راه شود و تغییر نکند،دوست عزیزم  هیچ وقت خودت رو بخاطر عاشق  شدن سرزنش نکن زیرا که عشق قشنگ ترین نمود انسانیه و همون بار امانتیه که خدا فقط به انسان اعطا کرده  عشق بورز بدون اعتنا به نتیجه واگر زمانی نتیجه اونی نبود که تو میخواستی و دل شکسته شدی بدون که این ساز شکسته ا ش خوش تره و این که همین درد ها و ناراحتی ها ها  فرصتی هستن برای نرم کردن سختی های قلب و صیقلین بر روح و شاید همین احساس باعث بشه ما رو از دنیای خود خواهی و پیله ای که دور خودمون درست کردیم بیرون بیایم.و در آخر اینکه عشق آتشی در درون انسانه و از این آتش استفاده می‌کنه یکی از این آتش برای روشن کردن راهش به سمت کمال بهره می‌بره ویکی دیگه هم از این آتش برای سوزاندن وجود و نابود شدن خودش استفاده می‌کنه و همیشه از خدا عشقی رو بخوایم که مایه ی آرامش و رسیدن به معنویت عمیق تر باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آفرین برتو.یچیز دیگه من بگم.همه هم عاشق نمیشن ها.فقط بعضی ها این شانس رو پیدا میکنند تا عشق واقعی رو تجربه کنند

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
این متنو برای یه جایی آماده کردم برام مهمه ممنون میشم نظر واقعی تون بگید

قشنگ نوشته شده من خوشم اومد قلمتون مانا و درخشان😍⁦❤️⁩

و کافیست که پرودگارت نگهبان و کارساز باشد😍🌱
اخرش گفته اگه عاشق شدید و ب سرانجام نرسید اشکال نداره ⁦☹️⁩ولی خب خیلیا تو این راه نابود شدن

خب آخرش گفتم بعضیا ازش برای روشن کردن راهشون وبعضیام برای سوزاندن وجود واقعا این بستگی به ظرفیت درونی داره

آفرین برتو.یچیز دیگه من بگم.همه هم عاشق نمیشن ها.فقط بعضی ها این شانس رو پیدا میکنند تا عشق واقعی رو ...

اره عزیزم یه خلایی تو وجود هر انسانی هست اون خلا عشقه که در به در دنبالشن ولی خودشون نمیدونن