2777
2789
عنوان

به نظرتون آینده اینترنت چی میشه ؟؟

292 بازدید | 29 پست

از وقتی این‌خبرو شنیدم داغون شدم 

آخه مگه میشه یه کشور هشتاد ملیونی گوگل نداشته باشه

مگه میشه تو قرن ۲۱ نتونی یه اسمیل به خارج‌کشور بزنی 

هر چه قدر بیشتر بهش فکر میکنم وحشتناک تر میشه 😞😞

به نظرتون‌ عملی میشه این‌ طرح ؟؟

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن از فردا یه مدت امتحانی نتارو قطع میکنن

خبر ندارم‌دیگه

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂

هیچی میریم یه غارپیدا کنم بریم توش فعلا😒

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
میگن از فردا یه مدت امتحانی نتارو قطع میکنن خبر ندارم‌دیگه

وااااای خدا اینا چیه میگین 

هنوز شورای نگهبان تصویبش نکرده، میخوان امتحانش کنن؟!!!!! هرچی که هرجایی میگن که درست نیست 

یه ذره فکر کنین 

براي سلامتی و ظهور امام زمان صلوات 🌹
دیگه این و ماما رو‌نمیبینم🥲ماما تازه داشت لخت میشد😪

عه 😂 توام دوسش داری؟

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

اره به جاش شوهرای بعضی از این نی نی سایتیا اینستا نمیرن هرز بپرن 

بچهاشون بلوغ زود رس نمیگیرند

سن ازدواج میاد پایین 

گرونی تموم میشه 

آب و برق وصل میشه 

کرونا از بین می‌ره 

فساد از بین می‌ره 

همه اینا تقصیر اینستاستت