niyayesh_1377 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 9684 عنوان به نظرتون آینده اینترنت چی میشه ؟؟ 292 بازدید | 29 پست از وقتی اینخبرو شنیدم داغون شدم آخه مگه میشه یه کشور هشتاد ملیونی گوگل نداشته باشهمگه میشه تو قرن ۲۱ نتونی یه اسمیل به خارجکشور بزنی هر چه قدر بیشتر بهش فکر میکنم وحشتناک تر میشه 😞😞به نظرتون عملی میشه این طرح ؟؟ حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 1400/05/07 | 01:10 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدامس_چسبیده_کف_کفش عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 1254 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️بسه دیگه براي سلامتی و ظهور امام زمان صلوات 🌹
niyayesh_1377 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 9684 خیلی بی انصافیه مگه ما چه تفریح دیگه ای به جز این فضای مجازی داریم 😞 حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم ....
jhoplover عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1760 میگن از فردا یه مدت امتحانی نتارو قطع میکننخبر ندارمدیگه زندگی چن بار زمینم زد زندگی چیز هایی رو نشونم داد که هرگز نمیخواستم ببینم من غم و شکست رو تجربه کردم اما از یه چی مطمئنم اینکه همیشه بلند میشم...🙂
niyayesh_1377 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 9684 هعی خداااا حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم ....
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 هیچی میریم یه غارپیدا کنم بریم توش فعلا😒 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
جولیا__پندلتون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 7993 تفریح هیچی کسب و کارای اینترنتی چی میشه ؟ واقعا ظلمه من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ، راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹
آدامس_چسبیده_کف_کفش عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 1254 میگن از فردا یه مدت امتحانی نتارو قطع میکنن خبر ندارمدیگه وااااای خدا اینا چیه میگین هنوز شورای نگهبان تصویبش نکرده، میخوان امتحانش کنن؟!!!!! هرچی که هرجایی میگن که درست نیست یه ذره فکر کنین براي سلامتی و ظهور امام زمان صلوات 🌹
جولیا__پندلتون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 7993 دیگه این و ماما رونمیبینم🥲ماما تازه داشت لخت میشد😪 عه 😂 توام دوسش داری؟ من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ، راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹
آدامس_چسبیده_کف_کفش عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 1254 اسم کاربریت منویادبچگیم انداخت ک تویه مجلسی ادامس چسبوندم ب چادر خانمی..بعد اون دیگ خانمه روهروقت دی ... 😂😂😂😂😂😂 براي سلامتی و ظهور امام زمان صلوات 🌹
banoy_mosighiogol عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2684 اره به جاش شوهرای بعضی از این نی نی سایتیا اینستا نمیرن هرز بپرن بچهاشون بلوغ زود رس نمیگیرندسن ازدواج میاد پایین گرونی تموم میشه آب و برق وصل میشه کرونا از بین میره فساد از بین میره همه اینا تقصیر اینستاستت