2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بزنم یا فردا؟

اگر بارداری باشی الانم نشون میده.ولی باید دوساعت حداقل گذشته باشه از ادرار قبلیت خیلی رقیق نباشه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

به نظر منم مثبته بازم برای اطمینان یکی دیگه بزن 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹

یعنی میشه اصلا باورم نمیشه کاشکی زودتر صبح بشه بزنم خدایا میشه😭😭😭😭😭😭😭😭

معلومه که میشه نگران نباش 

زدی حتما منو تگ کن خوشحال بشم 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹

ولی برای تقریبا۶ ساعت بعده بنظرتون درسته؟

ببین روی بسته های خودش نوشته تا ۱۰ دقیقه اعتبار داره برای همین شما صبح یکی دیگه امتحان کن مطمئن باش مثبت میشه 

باشه عزیزم دعا کن مثبت بشه حتما فردا چ مثبت چ منفی لایکت میکنم بیا بخون

به امید خدا حتما مثبته 

ببین روی بسته های خودش نوشته تا ۱۰ دقیقه اعتبار داره برای همین شما صبح یکی دیگه امتحان کن مطمئن باش ...

ایشالا تا ببینم خدا برام چی میخواد ایشالا که خودتم این ماه باردار بشی عزیزم ممنون ک وقت میزاری جواب میدی

به امید خدا حتما مثبته 

مرسی مهربونم ایشالا 

ایشالا خدا این ماه بهم لطف کرده یکی از فرشته هاشو بهم داده باشه

ولی من دارم مدروکسی پرژسترون میخورم ۳ شب دیگه بخورم ندارم یعنی میشه باردار باشم؟