2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بزنم یا فردا؟

اگر بارداری باشی الانم نشون میده.ولی باید دوساعت حداقل گذشته باشه از ادرار قبلیت خیلی رقیق نباشه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
یعنی میشه اصلا باورم نمیشه کاشکی زودتر صبح بشه بزنم خدایا میشه😭😭😭😭😭😭😭😭

معلومه که میشه نگران نباش 

زدی حتما منو تگ کن خوشحال بشم 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

ولی برای تقریبا۶ ساعت بعده بنظرتون درسته؟

ببین روی بسته های خودش نوشته تا ۱۰ دقیقه اعتبار داره برای همین شما صبح یکی دیگه امتحان کن مطمئن باش مثبت میشه 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

ببین روی بسته های خودش نوشته تا ۱۰ دقیقه اعتبار داره برای همین شما صبح یکی دیگه امتحان کن مطمئن باش ...

ایشالا تا ببینم خدا برام چی میخواد ایشالا که خودتم این ماه باردار بشی عزیزم ممنون ک وقت میزاری جواب میدی

به امید خدا حتما مثبته 

مرسی مهربونم ایشالا 

ایشالا خدا این ماه بهم لطف کرده یکی از فرشته هاشو بهم داده باشه

ولی من دارم مدروکسی پرژسترون میخورم ۳ شب دیگه بخورم ندارم یعنی میشه باردار باشم؟