2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اینستا و تلگرامو واتسآپ وکلیه اپلیکیشن های مجازی بین المللی که افراد باهم در تماسن رو همه دنیا داره ولی برا ایرانیا دیگه قطع مبشه حتی با فی لتر شکنم نتونی بری.

گوگلم همینطور.

اخه باید یجوری نشون بدیم  به کل جهان که ما تافته جدا بافته ایم دیگه وکل دنیا رو یجوری بخندونیم دیگه 

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
هیچی گلم اینستا واتساپ وتوییتر و..... همرو میخوان مسدودکنن مادسترسی نداشته باشیم بهشون تانفهمیمم چه ...

مزخرفیش که مزخرفه ولی اینطوری هم نیست دقیقاً اینها که گفتید فقط در صورتی حق فعالیت دارن که تو ایران نمایندگی داشته باشند مثل تلگرام که قبلاً داشت این طرح کپی برداری از روسیه است

مشکل اصلی این طرح اینه که هیچ یک از زیر ساخت هاش آماده نیست اول از همه گوگل حاضر نمی شه و این یعنی تعطیلی همه مسیر یاب ها و تاکسی های اینترنتی و… 

ولی اگه زیر ساختش درست بشه طرح چندان بدی نیست اگه زیر ساختش دست بشه می شه با دنیا هم در ارتباط بود

یعنی اینستا و تلگرامو واتسآپ وکلیه اپلیکیشن های مجازی بین المللی که افراد باهم در تماسن رو همه دنیا ...

حتی گوگل😳😳😨😨😨یعنی جای گوگل میخوان برنامه داخلی بزنن/:

کابوس بدیهاااا

‏پشت این پنجره جز هیچِ بزرگ هیچی نیست!
حتی گوگل😳😳😨😨😨یعنی جای گوگل میخوان برنامه داخلی بزنن/: کابوس بدیهاااا

والا منم اینجوری شنیدم.

گفتن دیگه تصویب شد.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
والا منم اینجوری شنیدم. گفتن دیگه تصویب شد.

نه تصویب نشد 

تصویب شد که به کمیسیون تخصصی نره بلکه به کمیسیونی بره که همه افراد متخصص حق نظر داشته باشن حتی غیر مجلسی ها

مزخرفیش که مزخرفه ولی اینطوری هم نیست دقیقاً اینها که گفتید فقط در صورتی حق فعالیت دارن که تو ایران ...

اره درسته 

امامیگن همین زیرساختی که ایران نداره رو چین قراره براش درست کنه توهمین قرارداد ی که اخیرا ایران وچین امضاش کردن

اره درسته  امامیگن همین زیرساختی که ایران نداره رو چین قراره براش درست کنه توهمین قرارداد ی که ...

فکر نکنم 

کمی بعیده 

چون اگه اینطور باشه که با وضع فعلی فرقی نمی کنه