2777
2789

سلام مامانا..🍃عیدتون مبارک❤

مرسی اومدید🌹

پسر من یکسال و نیمشه،۴تا دندون پایین و ۲تا اصلیای بالا و یه دونه آسیا دراورده توی هیچکدوم از اینا خونریزی نداشته..

حالا داره ۲تا دندون بالارو درمیاره لثه هاش به شدت قرمز و خونی و ورم داره..انقدری که حس میکنم دندونای بالا و پایینش کوتاه شدن😔

با کوچیک ترین ضربه دهنش پر خون میشه و از زیر لثه هایی میاد که دندوناش کامل دراومدن اما کوتاه شدن انگار..

شما جیزی نمیدونید؟تجربه ای نداشتید..خواهش میکنم لطف کنبد بهم بگید ..

تاشنبه هم که نمیتونم ببرمش دندون پزشکی..نکنه مشکلی داره؟😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من مشکل بچه ام هم مثل بچه شماست 2سالشه؟ شما متوجه شدی چه مشکلی داره لطفا راهنمایی کن منم نگرانم

سلام عزیزم،به خاطر این بود که براش مسواک میزدم،ولش کردم درست شد خداروشکر

سلام عزیزم. دختر منم که یکسال و چهارماهشه دقیقا همین مشکل داره. چهار دندون بالاش که کامل هم در اومدن اینقدر لثه‌هاش متورم و قرمز  شدن که با کوچکترین ضربه‌ای دهنش پرخون میشه. اما‌من مسواک مرتب نمیزدم چون نمیذاره اما میدادم‌گاهی دستش بازی کنه. مطمئنی از پلاک دندون و عفونت نبوده؟

سلام عزیزم. دختر منم که یکسال و چهارماهشه دقیقا همین مشکل داره. چهار دندون بالاش که کامل هم در اومدن ...

سلام عزیزم.

این اتفاقی که تاپیک زدم برای ۲سال پیش

من دیگه نبردمش دندان پذشکی و فقط مسواک کنسل کردم و درست شد

اخه اون موقع اشتباها مسواکای بچگانه عادی میزدم که برای بچه اون سنی مناسب نبود

الان بااینکه ۳سال و نیمه هستش مسواک انگشتی نرمارو میزنم