خیلی وقت ها تصوری که ما از یک رابطه خوب داریم
اشتباه ست!
یک رابطه خوب قرار در نهایت برای ما چه کاری انجام بده؟!
وقتی شخص احساس وابستگی میکنه حال خوب خودش رو از یکی دیگه داره گدای میکنه!...اما آدم عاشق هیچ وقت گدای محبت نمیکنه عشق قراره با خودش شور و حال بیاره این تصوری که خیلی ها فکر می کنند عشق اون جایی که باید بچسبی به یک آدم بغلش کنی ازش جدا نشی کاملا تصور اشتباه ای!
توی عشق شما کنار یک آدم حرکت می کنی اجازه میدی اون آدم هم حرکت کنه!
پس هر وقت راجب این صحبت کردی که من میخوام بچسبم بهت ولت نکنم همیشه همیشه حواسم همه جوره بهت باشه تو اونجا احتمالا داری وابستگی خودت رو وابستگی حل نشده خودت رو اینجوری جبران میکنی!
شما توی وابستگی نمیتونی از یک آدم جدا بشی حتی برای یک روز و نه به خاطر خود اون آدم به خاطر خودت به خاطر نیازی که بهش داری به خاطر احتیاجی که بهش داری میترسی ازش جدا بشی چون فکر میکنی تنها می مونی چون فکر میکنی هیچکسی رو جز اون آدم نداری پس اینجا تو یک ضعفی درون خودت داری اون آدم رو دوسش نداری این عشق نیست!...روی وابستگی خودت اسم عشق نذار!
عشق اون جایی که تو نگاه میکنی می بینی میتونی بدون حضور یک آدمم حال خوبی داشته باشی و اجازه بدی اون آدم هم بدون حضور تو حال خوبی رو تجربه کنه!
عشق قراره با خودش شور و حال بیاره حال خوب بیاره!
حالا با همه اینایی که تا اینجا گفتم هنوز فکر میکنی که عاشقی!...چرا فکر میکنی عاشقی؟!
چون میگی بدون تو میمیرم؟!مگه اون آدم فرشته نجات توعه؟!
چون میگی اگه تو نباشی نمیتونم نفس بکشم؟!مگه اون آدم کپسول اکسیژن توعه؟!
اون فقط یک آدمه یک آدم!
اتفاقا عشق کارش اینه بذار تو نفس بکشی!
عشق هیچ وقت پر پرواز ازت نمیگیره...اتفاقا بهت بال و پر میده!
آدم عاشق میذاره تو همون جوری باشی که دوس داری...نمیگه اون جوری باش که من دوس دارم!
عشق میگه یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت....نمیگه اگه تو از پیشم بری شمعدونی ها دق میکنن!
عشق تو رو واسه خودت میخواد!
واسه آزادی تو احترام قائله!
https://www.instagram.com/p/CPgNdJchCQt/