2777
2789

سر ی موضوعی مجبور شدیم به خانوادم بگم ک باردارم(قرار بود تا ۳ ماه اول نگیم)اونم ب اصرار شوهرم هی میگفت بگو بهشون منم گفتم،بعد بابامم از ذوق خودش مادرشوهرم نشسته بود بهش گفت 

حالا ب شوهرم زنک زدم گفتم به مامانت بگو به فلانی نگه دوست ندارم بفهمن(همسایمونه همههههه چیز منو شوهرم به چشمشون میاد و و هرکاری ک خاستیم بکنیم و فهمیدن خراب شد)شوهرمم گف میخاستی نگی به بابات حالام خودت ب مامانم بگو،گفتم یعنی چی مگه خودت ۱۰ بار نگفتی بگو،گف حالا من یچیزی گفتم 

انقددددد حرص خوردم و گریه کردم،گوشیو سرش قطع کردم گفتم اخر هفته ک رفتی خونه منم ببر نخاستم استراحت کردنو(اخه خونمون با خونه پدرامون خیلی فاصله داره اومدم ک مامانم مراقبم باشه)

یام                              

شوهرم کلا عادت داره حرصم بده نامرد انگار ۵۰ سال از عمرش کم میشه همین چن وقت رعایت حالمو بکنه 

انکار ن انگار خودشو داشت میکشت برا بچه دار شدن 

بعد ۱ سال باردار شدم بزور واسم تقویتی میگیرع پولم بخام بزور میده یا باید قهر کنم تا بدع

یام                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان بعد از این جان، غصه و حرس بیخود نخور بخاطر خودت و نی نی😘😘😘😘

تمام تلاشمو میکنم مگه میزارن 

ممنون گلم😘😘❤️❤️

یام                              
موضوع مهمی نیست نیاز به اینهمه ناراحتی نداره . بالاخره میفهمیدن 

اصن فهمیدنشوو برام مهم نی حرف شوهرم ک میگه من یچیزی گفتم خیلی ناراحتم کرد

یام                              
شرایط جدا شدن نداشتم وگرنه باهاش نمیموندم،خوبی زیاد داره ولی بدیهاش پیرم میکنه

شما الان حساس تر شدی اینو به همسرتم بگو یا اینکه به دکترت بگو به همسرت بگه اینارو تا این چند ماهوو آرومتر طی کنی . نمیشه که سر هر مسئله ای ساز جدایی و پشیمانی بزنی تو دلت عزیزم

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!