2821
2789
عنوان

وای این بلاگره سی سی واقعا چرته

263 بازدید | 21 پست

یعنی چی همش الکیه حرفاش انگار ن انگار مریضه قیافش ب مریض نمیخوره عکس شوهرشم ک از پروفایلش برداشت تابلوئه داره جدا میشه الانم سجاده پهن کرده با ناخن کاشت😐😐😐😐😐😐ملتو مسخره کرده ها 

تازه اخرین پستشم پاهاش لخت بود قبلا همیشه جوراب میپوشید دیدین؟

خدا میبیند و بس...!

ب خاطر شوهرص باحجاب بوده چون شوهرش حاجی هس

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پیجشو میدی 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

با اجازه اسی 

دوستان کیکم ساعت ۹ تا ۹ونیم تو توستر بوده رو نیم ساعت .همیشه رو یک ساعت میزاشتم ولی نیم ساعت کامل از ۹ونیم تا ده توسترم خاموش بوده . الان مجدد روشن کنم کیکم پف میکنه ؟ نیم پز شده یجورایی 

خودم نتونستم تاپیک بزنم 

دنبالش میکنی بکن 

ولی خودتو درگیرش نکن 

اصلا جدا بشه 

اخرش چی میشه ؟

هیجی 

من خیلیا رو دنبال میکنم 

ولی پیگیرشون نیستم 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

ب خاطر شوهرص باحجاب بوده چون شوهرش حاجی هس

شوهرش پیج شخصی نداره. علت طلاقش چی بود کنجکاو شدم ازبس ازش شنیدم.

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 
دنبالش میکنی بکن  ولی خودتو درگیرش نکن  اصلا جدا بشه  اخرش چی میشه ؟ هیجی  ...

اره منم دنبال میکنم بعضیارو مثلا مامان اوین چون بچه داره همسن بچه هام بدرد میخوره یا فاطمه بستاک ولی سحر خیلی مسخره اس انگار کیه

خدا میبیند و بس...!
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز