یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره نگران نباش من برادرشوهرم و مامانم اینا اومدن خونمون ماسک داشتیم خدارو شکر سالمن
خب شکر . من دیدم چقدر دارو دارن . نگو کرونا دارن بندگان خدا ... خدا کمکمون کنه این بلا بره
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
بچه ها من برادر شوهرم کرونا داره شوهرم سه چهار بردتش دکتر براش چیز میز برده حالا من دوروز بدن درد دارم پسر سه سالم سه روزه میگ شکمم درد میکنه الانم ببخشید بیرون روی کرد شدید بیحال افتاد خوابید. من خیلی نگرانم بنظرتون کروناست؟ شوهرم خودش واکسن زده منم خونه بابام اینام میترسم کرونا باشه و سرایت کنه بهشون😔
فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
ان شاالله که چیزی نمیشه عزیزم ...ولی گفتم بیرون ماسک شش لایه و عینک بزنین ...چاره نیست مبتلا فاجعه ب ...
ممنون انشالله . خدا به هممون رحم کنه . بخدا من دیگه جون ندارم
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...