2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نگران نباش من برادرشوهرم و مامانم اینا اومدن خونمون ماسک داشتیم خدارو شکر سالمن

خب شکر . من دیدم چقدر دارو دارن . نگو کرونا دارن بندگان خدا ... خدا کمکمون کنه این بلا بره 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

بچه ها من برادر شوهرم کرونا داره شوهرم سه چهار بردتش دکتر براش چیز میز برده حالا من دوروز بدن درد دارم پسر سه سالم سه روزه میگ شکمم درد میکنه الانم ببخشید بیرون روی کرد شدید بیحال افتاد خوابید. من خیلی نگرانم بنظرتون کروناست؟ شوهرم خودش واکسن زده منم خونه بابام اینام میترسم کرونا باشه و سرایت کنه بهشون😔

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
فک نکنم برا من با استخون درد و تب شروع شد فک نکنم چیزیت باشه

یه دفعه دیگه هم اینجوری شدیم .هم من هم شوهرم

اون موقع پسرم مریض بود ودکترا دوا که دادن مال سرماخوردگی بود

بعد اون تست داد .فهمیدیم سرماخوردگی نبوده وکرونا بوده

ما هم در تماس باهاش .واصلا رعایت نکردیم قرنطینه رو

بچه ها من برادر شوهرم کرونا داره شوهرم سه چهار بردتش دکتر براش چیز میز برده حالا من دوروز بدن درد دا ...

احتمالش هس دیگه سعی کن بری خونه خودتون بهتر از اینه که بقیه هم بگیرن بدن درد از نشونه هاشه اگه قبلا سابقه نداشتی برو دکتر 

احتمالش هس دیگه سعی کن بری خونه خودتون بهتر از اینه که بقیه هم بگیرن بدن درد از نشونه هاشه اگه قبلا ...

وای خدا خیلی نگرانم قراره شنبه پسرمو ببرم آزمایش فقط خدا کنه خانوادم چیزی نگیرن 

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
یه دفعه دیگه هم اینجوری شدیم .هم من هم شوهرم اون موقع پسرم مریض بود ودکترا دوا که دادن مال سرماخورد ...

🙁نمیشه که رعایت نکرد تو خونه ما اول من گرفتم رعایت نکردم شوهرمم گرفت ولی خداروشکر کسی دیگه نگرفت برو دکتر لازم بدونه بهت میگه تست بدی

وای خدا . فقط بگو سرایت که نمی کنه

ان شاالله که چیزی نمیشه عزیزم ...ولی گفتم بیرون ماسک شش لایه و عینک بزنین ...چاره نیست مبتلا فاجعه بالاست ...بلا دور باشه از هممون

ان شاالله که چیزی نمیشه عزیزم ...ولی گفتم بیرون ماسک شش لایه و عینک بزنین ...چاره نیست مبتلا فاجعه ب ...

ممنون ‌ انشالله . خدا به هممون رحم کنه . بخدا من دیگه جون ندارم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

من تازه ده روزه زایمان کردم

کرونا دارم فقط سرفه میکنم و بو و مزه نمیفهمم

اما شوهرم خیلی شدیدتره امروز برای بار پنجم رفت دکتر که گفتن باید بستری بشه

من دارم شب عیدی دق میکنم

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝