2777
2789
عنوان

نی نی اون بالاها جا خوش کرده قصد پایین اومدن نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 63 پست
اینا رو باید به زور بکَنن بیارن بیرون😅😅 😍 انشالله سلامت بیاد بغلت😍

🤣🤣 واقعا 

مرسی عزیزم انشالله همه باردارا به سلامت فارغ شن‌

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
دختر من ۴۱۰۰ شده بود ماشاالله.اگه طبیعی هم  میخواستم دیگه نمیشد😅😅😅

هزارماشالله 🤩🤣

اره دیگه اون وقت پایین اومدنش فایده نداره

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علایم تو بهم میگی من سنو ان تی مشخص نبود جنسیت انومالی هم ۱ ماه دیگه هس میشه بهم اعلایم تو بگی ...

والا علائمم خیلی قاطی پاتی بود 

از غذا که کلا افتاده بودم 

با شیر و خرما  و عدسی زنده بودم ۳ ماه

از بوی پیاز و نون به شددددددت متنفر بودم طوریکه همسرم نون میگرفت دوسه ساعت تو زمستون درد وپنجره باز بود منن تو اتاق خواب حبس

ولی با اون حالم بازم خودم‌کارامو میکردم بیحال بودم به خاطر غذا نخوردن اما مثه بعضی باردارا که دایم‌میفتن از این ور به اونور نبودم جنب و جوش داشتم 

پوستم به شدددددت خشک شده بود 

اما پوست صورتم خیلی قشنگ شده بود موهام سرم به شدت پر و موهای بدنم‌خیلییییی کم 

استاتر عزیز جواب منم بده

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  
چرا ۱۴ روزه زایمان کردم.خواستم بگم ب چیز خاصی اصرار نکن از خدا بخواه هرکدوم ک ب صلاحته برات قسمت کنه ...

عه به سلامتی انشالله صحیح و سلامت باشه 

چه جوری بود زایمانت؟ راحت بودی 

سز یا طبیعی

اره دیگه درنهایت هرچی خدا بخواد 

خودمم میگم هرچی به صلاحه بشه

مگه لگنت مشکل داره

نه هیچوقت مشکلی نداشتم 

میگم‌مثلا شاید کوچیکه یا فرمش طور خاصیه تاحالا متوجه نبود 

یا سر بچه طوری قرار گرفته نمیتونع بیاد پایین هرچند که چرخیده

والا علائمم خیلی قاطی پاتی بود  از غذا که کلا افتاده بودم  با شیر و خرما  و عدسی زن ...

عزیزم مرسی که توضیح دادی ولی من اصلا تهوع نداشتم شکمم خیلی پرمو شده خط شکمم تا تو سینم  رفته جم وجوش هم دارم خیلی کلا فم   تا ۱ ما ه چکارکنم

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  
عزیزم مرسی که توضیح دادی ولی من اصلا تهوع نداشتم شکمم خیلی پرمو شده خط شکمم تا تو سینم  رفته جم ...

واسه همین میگم علائمم قاطی پاتی بود 

من اوووونقدر بالا میاوردم که گاهی گلاب به روت خون ریزی میکردم که مامانم میگفت قطعا دختره بچه

از اون طرف جنب و جوش داشتم کم خواب بودم خالم میگفت پسره 

به نظرم دنبال علائم نباش چشم‌بهم بزنی میگذره ولی بخوای حساس باشی دیرتر میگذره 

بسپر به خدا هرچی خیلی و صلاح باشه بشه 

انشالله اگه پسر دوس داری پسر بشه

واسه همین میگم علائمم قاطی پاتی بود  من اوووونقدر بالا میاوردم که گاهی گلاب به روت خون ریزی می ...

ممنون عزیز م ایشلا نی نیت در سایه ی حق

عه به سلامتی انشالله صحیح و سلامت باشه  چه جوری بود زایمانت؟ راحت بودی  سز یا طبیعی اره ...

سلامت باشی.من طبیعی زایمان کردم ولی دورازجونت مردم و زنده شدم.براهمین میگم اصرار نکن ب چیزی.ی خانومه با من بود اصلا درد خاصی نداشت بیست دقیقه بعدمن زایمان کرد من فقط صداش رو وقت زایمان کردنش شنیدم.ولی من زمین و زمان و گاز میزدم از درد 

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
🤣🤣 واقعا  مرسی عزیزم انشالله همه باردارا به سلامت فارغ شن‌

😁😁

انشالله

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
واقعا؟ از اول بارداری پایین بود؟ ببین فندوق من از اول بارداری انقد بالا بود حس میکردم تومعده و گل ...

نه من از اول خیلی پایین نبود ولی جز بالاها هم نبود. ماه آخر اصلا بالا خالی خالی. فقط یه توپ گرد بزرگ اون پایین داشتم.