2777
2789

این مشکل برا منم به وجود. آمده بود خیلی شرایط سختی است ایشالا که هرچه زود تر خوب شن و برگرده پیش خانوادش من خودم 40روز اینتوبه بودم تقریبا 7ماه پیش از اون روزا خیلی چیزا یادم نیست ولی دکترا به خانوادم گفتن باید باشه بیاید حرف بزنید خاطره تعریف کنید بهوش بیاد حرف زدن با بیماری که کما هست خیلی بهش کمک می‌کنه من درست کس های که اومدن و حرف زدن حرفاشون یادمه چیا گفتن شاید شما بگید بی هوشه نمی‌فهمه ولی همه چیز رو می‌فهمه حرف های خوب خیلی باهاش حرف بزنید مثلا من خودم مو هام خرمایه مشکی نیست خواهرم میومد پیشم و بهم می‌گفت مو خرمایی خیلی واکنش نشون میدادم خلاصه از هرچی خوشش میاد باهاش زیاد حرف بزنید ایشالا هرچه زود تر سلامتیش رو بدست بیاره 

اگه منع غذایی نداشته باشن یعنی npoنباشن اینجور مریضا که بیهوشن به دستگاه وصلن از طریق لوله بینی معده ...

سلام ی سوال مریض ماهم ای سی یو هستش.دیالیزم میشه امروز بعد ۴روز حرف زد گفت اب میخاد ولی بهش ندادن .فشارشم۱۱رو۵ هست اکسیژنشم ۹۰ اینتوبه هم بهش وصله ..ناراحتی قلبی هم داره برای تزریق دارو ب گردنش زدن گفتن رگش پیدا نمیشه ....ای سی یو کار میکنی مورد مشابه دیدید اینجور باشه؟زنده میمونه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.