2777
2789
ممکنه یکی اینتوبه باشه اما به صورت حمایتی و کمکی فقط اکسیژن بگیره اما یکی نه کلا تنفس  وابسته ب ...

نه دکترش گفته این وابسته به دستگاه ینی خودش نمیتونه بدون دستگاه تنفس داشته باشه امزوز زنگ زدیم بیمارستان پرستارش گفت سطح هوشیاری پایینه و اینکه احتمال بهبودیش یک در هزار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا نمیتونه غذا بخوره بیهوشه بعد لوله تو دهنشه

اگه منع غذایی نداشته باشن یعنی npoنباشن اینجور مریضا که بیهوشن به دستگاه وصلن از طریق لوله بینی معده یا دهان معده تغذیه میشه که غذای صاف شده رقیق گاواژ میکنن.... ان شالله خوب شن زودتر 

اگه منع غذایی نداشته باشن یعنی npoنباشن اینجور مریضا که بیهوشن به دستگاه وصلن از طریق لوله بینی معده ...

میگم وقتی هوشیاریش ۵ ینی تو کماس نه؟

حس میکنم خالم نمیمونه 

میگم وقتی هوشیاریش ۵ ینی تو کماس نه؟ حس میکنم خالم نمیمونه 

ببین برای مریض اینتوبه گاهی سدیشن میزنن که بتونه دستگاه تحمل کنه بدنش اروم ریلکس میکنن میخوابوننش اگه سدیت میگیره نمیشه بهش عدد دقیقی داد چون تحت تاثیر همون داروهاس مثل نسدونال و میداز و اتروکوریوم  و.... فشار خون شون خیلی مهمه افت نکنه میزان درصد اکسیژن اینا مهمه خیلی ها هستن ی مدت وصل به دستگاهن آزمایشات گاز خون شریانی خوب میشه یا مریض  تحمل بای پپ داره یواش یواش از دستگاه جدا میشه خوب میشه شما فقط براش دعا کنید 

خدا رحمتش کنه..... واقعا متأسفم.... ان شالله مردم رعایت کنند واقعا دردناکه اینطور مردن که میشه راحت ...

سلام وقت بخیر .خسته نباشید. 

مریض کرونایی که اینتوبه شده و بخاطر داروی بیهوشی ،بیهوش شده هم سطح هوشیاریش میاد پایین؟

ممنون میشم جواب بدین.

سلام وقت بخیر .خسته نباشید.  مریض کرونایی که اینتوبه شده و بخاطر داروی بیهوشی ،بیهوش شده هم سط ...

عزیزم کلا مریضی ک سطح اکسیژنش پایینه هیپوکسی کشیده یا هایپو کسمی شده سطح هوشیاریش پایین میاد... 

برای اینکه بدن مریض شل بشه بتونن راحت تر لوله تراشه وارد کنن مریض sedate میکنند اما دوز دارو اونقد زیاد نیست ک افت فشار یا افت لِوِل بده.... بسته به شرایط بیمار بعد چند ساعت اگه دچار اسیدوز یا آلکالوز شدید نباشه و یا هیپوکسی نکشیده باشه بیمار دوباره هوشیاری کامل داره اما به علت اینکه تحمل دستگاه به علت اینکه اکسیژن با حجم و فشار وارد میشه و تحمل لوله تراشه سخته مریض استرس میگیره وبه اصطلاح با دستگاه فایت میکنه یعنی میجنگه البته بعضیا هم تحمل میکنن حالا برای اینکه مریض اروم باشه تا بشه از دستگاه خوب تغذیه کنه میان سدیتش میکنن با داروهایی مثل اتروکوریوم و مورفین  میذارولام و نسدونال که اونم تدریجی به وسیله پمپ انفوزیون تزریق میشه تا مقدار دقیق دریافت کنه افت فشار نده و سطحش نیفته