2777
2789
عنوان

عفونت چشم پسرم توروخدابیایدمردم ازنگرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 6725 بازدید | 105 پست
@arezooxyz1360     @یخچول     @abremaman   بچه ها شماتجربه ندارید؟

سلام عزیزم

شرمندم الان اومدم سایت😔

خدا مرگم الان چطوره بهتره پسرگلم؟😢

والا من فقط چای و ک بچه ها گفتن و میدونم قبلا مامان خودمم همین کار ومیکرد فقط

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم پلک پایینشم ورم کرده

زیاد دستکاریش نکن فداتشم

فقط چندین بار باهمون چای بشور و اگه قطره داده بریز و اصلا دستش نزنین و هی حساسش نکن انشاءالله ک خوب میشه

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
سلام عزیزم شرمندم الان اومدم سایت😔 خدا مرگم الان چطوره بهتره پسرگلم؟😢 والا من فقط چای و ک بچه ه ...

سلام عزیزم دشمنت شرمنده...فدات بشم نزن این حرفوعزیزم دورازجونت...نمیدونم آرزوورم داره‌.دیروزصب خیلی ورم داشت.اماعصریکم بهتربود.الانم ک هنوزخابه بیدارنشده ببینم امامطمئنم بازم ورم داره😭🥺

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
زیاد دستکاریش نکن فداتشم فقط چندین بار باهمون چای بشور و اگه قطره داده بریز و اصلا دستش نزنین و هی ...

ممنون عزیزم.اره همین کارومیکنم.ممنون🌹😘😘

عزیزم چشم پسرت چه طور شد چایی نتیجه داشت

فدات بشم عزیزم راستش اره مرتب قطره و پمادشوادامه دادم و روزی دوبارباشامپوبچه شستم و همچنین داخل چشمشوبااب مرتب میشستم.چنددفعه هم باچایی شستم خداروصدهزارمرتبه شکرخییییلی بهترشده و تا۸۰درصدمشکلش حل شده.ممنونم ازتون.مرسی ک ب فکرش بودی۰❤❤