2777
2789
عنوان

بچه لطفا بگید شرق تهران کجا خوبه خونه اجاره کنم 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰۰ با ۶ میلیون این حدودا 

مرسی عزیزم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

پیروزی تو خیابون پرستار شمالی و جنوبی ، افراسیابی , بلوار ابوذر ،  نیروهوایی میتونید پیدا کنید ...

دیروز رفتم بلوار ابوذر و پرستار شلوغ بودن ، ولی نیرو هوایی چرا خلوت بود امروز رفتم دیدم ، ولی الان نداشتن مورد مناسب

دیروز رفتم بلوار ابوذر و پرستار شلوغ بودن ، ولی نیرو هوایی چرا خلوت بود امروز رفتم دیدم ، ولی الان ن ...

پرستار شمالی خیلی خوبه اگه بتونید پیدا کنید جنوبی یکم شلوغتره ، سمت مقداد و همایونم میتونید یه سر بزنید

پرستار شمالی خیلی خوبه اگه بتونید پیدا کنید جنوبی یکم شلوغتره ، سمت مقداد و همایونم میتونید یه سر بز ...

ممنونم امروز میخوام برم چند جا ، کاش پیدا کنم خسته شدم 

سلام عزیزم چیکار کردین طلاق گرفتین؟؟؟

اگر فرصت داشتین منم راهنمایی کنید

شوهرم چشم چرون و اینا بود و هست

اما چیزی ازش ندیده بودم . حساس هم نبودم اما چند وقت پیش رفت دم خونه ی همسایمون. منو زن همسایه هم سنیم ۳۲ سالمونه... بد با لباس زیر اومد دم در جلوی شوهرم. بعدش دیدم شوهرم رنگ و روس پریده بود و گفت ...وای اینقدر ناراحت شدم اما به رویه خودم نیاوردم. پیش خودم گفتم چقدر میتونه یه زن دور از جونتون پس باشه که بخواد برای مرد متاهل دلبری کنه...الان نمیدونی شوهرم چقدر عوض شده..کلی لباس می خره به خودش میرسه. وقتی صدای در اونا میاد میره بیرون. خانومه شاغله. شوهرم وای همه ی تلاششو میکنه که ساعت خروج و ورودشو با خانمه تنظیم کنه اما خیلی وقتا به هدفش نمیرسه. تا میاد خونه زنه با بچش میان داخل خونه. شوهرم نمیدونی چقدر در تلاطمه که بره بیرون اما نمیتونه...هنوز به چت و اینا نرسیده اما خدا شاهده خواب از سرم پریده. نمیتونم بخوابم. دلشوره دارم با بچه هام بد رفتاری میکنم...دوبارم دعوای بدی کردم از بس که تابلو بود کارش. میگه تو داری اشتباه میکنی مریضی بعدش خوب میشه دوباره فردا در تلاطمه... چیکار کنم

خدا کنه خدا واست بسازه
سلام عزیزم چیکار کردین طلاق گرفتین؟؟؟ اگر فرصت داشتین منم راهنمایی کنید شوهرم چشم چرون و اینا بود ...

من جدا شدم عزیزم 

چی بگم ، چیز زیادی از زندگیت نمیدونم 

اینکه دوسش داری نداری ، شاغلی یانه ...

تصمیم سختیه