2777
2789
عنوان

دعا و معجزه نی نی سایتی ها

199 بازدید | 18 پست

سلام دوستان نی نی سایتی شنیدم دعاهاتون معجزه میکنه

من نذر کردم سه روز روزه بگیرم برای هدفم که چند ماهه دارم شب و روز براش تلاش میکنم فردا کنکور ارشد دارم و میخوام بعد قبولیم سه روز روزه ای که نذر کردمو بگیرم و فقط برای دوستای نی نی سایتی دعا کنم،حدیث کسا بخونم، نماز بخونم و...

ولی تنها چیزی که من ازتون میخوام اینه از ته دلتون برام دعا کنین آزمونمو خوب بدم و به هدفم برسم همین

تو دعاها و نمازای امروزتون منم دعا کنید. صلوات و اینام نیاز نیس همینکه اسم منو تو دلتون بیارین کافیه

هر کی دعام میکنه بگه یا لایک کنه که تو اون سه روز براش دعا کنم.

40 روز هم میخوام زیارت عاشورا بخونم تو اون چهل روزم دعاتون میکنم.

انشاالله حاجت روایی همه حاجت دارا

ما شعله های سرکش اندوه  بودیم آدم به آدم میرسد ما   کوه  بودیم 

فقط دوستان تاپیکم تا فردا بازه وفردا میام جواب میدم الان اگه جواب ندادم چون دارم درس میخونم نمیتونم خیلی گوشی دست بگیرم

پیشاپیش معذرت میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط دوستان تاپیکم تا فردا بازه وفردا میام جواب میدم الان اگه جواب ندادم چون دارم درس میخونم نمیتونم ...

دعا برای من فراموش نشه

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 

انشالله حاجت روا بشی 🙏

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
انقد خرافاتی نباش  با دعا و نذر و نیاز کی کنکور قبول شده ک تو بشی؟

دعا و نذر و نیاز خرافه نیست انرژی مثبت از جانب خداوند متعاله

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
انقد خرافاتی نباش  با دعا و نذر و نیاز کی کنکور قبول شده ک تو بشی؟

دوست عزیز من دست رو دست نذاشتم که با معجزه تو کنکور قبول بشم چند ماهه شب و روزم یکی شده حتی غذا هم بزور میخورم و فقط دارم درس میخونم 

دعا و معجزه خرافات نیس من تلاشمو کردم الانم میخوام دوستان دعام کنن که انرژی مثبتشون باعث بشه حداقل استرسم کمتر بشه و آزمونو بهتر و با آرامش بدم

سلام عزیزم نماز روزت قبول باشه برات دعا می کنم و 100 صلوات می فرستم الهی به هدفت برسی و با رتبه خوبی قبول بشی 

یه خواهشی دارم با دل پاکت منم دعا کن سنم رفته بالا خیلی شرایطم سخته ، دلم خیلی شکسته برام دعا کن به زودی ازدواج خوبی بکنم و برم سرخونه زندگیم ، سالهاست چشم انتظارم ، اسمم سمیه هست 

منم تو نمازام بیادتم یه دنیا ممنون

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
سلام عزیزم نماز روزت قبول باشه برات دعا می کنم و 100 صلوات می فرستم الهی به هدفت برسی و با رتبه خوبی ...

انشاالله یه بخت خوب نصیبت بشه ،،،از اعماق وجودم از خدا خواستم

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
انشاالله یه بخت خوب نصیبت بشه ،،،از اعماق وجودم از خدا خواستم

مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردی الهی هر چی از خدا می خوایی بهش برسی

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
عزیزم ان شالله امشب از خدا عیدی تو بگیری وخبر فبولیتو خیلی زود بهمون بدی۰توتم واسه دوز دوم مامانم دع ...

حتما بسلامتی انشالله