2777
2789

هیچ جوره نمیره خواهر سر من چند ماه درگیر بود هرکاری کردم چنتا شامپو از داروخونه گرفتم،سس مایونز زدم،جوشونده اسپند هم زدم ولی نرفت آخر دیگه بیخیال شدم خودش رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهاتو به روغن بادام تلخ آغشته کن بذار ۲۰ مین بمونه بعد برو حموم با شانه ی دندانه ریز مخصوص شپش موهاتو شونه کن تا شپش ها رو بکشه بیرون 

سپس موهاتو با شامپو معمولی بشور 

بعدش شامپوی ساینوکر مخصوص شپش رو بزن به موهات و ابکشی کن 

از حمام که امدی لوسیون موضعی بزن به پوست سرت

این کارو تا سه روز و اگه نتیجه نگرفتی که بعید میدونم نگیری ، تا ۶ روز  انجام بده اوکی میشی

یکسری موارد هم باید رعایت کنی 

مثلا هر شب رو بالشتی ات رو عوض کن 

لباسات رو تند تند عوض کن و با دمای ۷۰_۹۰ درجه بشور

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!

ببین از داروخانه روغنو شامپو مخصوص بگیر 

و ی ملحفه سفید بنداز با شونه مخصوص دایم موهاتو شونه کن مثلا بک ساعت شونه کن یک ساعت استراحت دوباره تا دوروز چندین بارم برو حموم با اب نسبتا گرم بشور موهاتو انقدر این روندو تکرارکن تا اکی بشی

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

واقا شامپو تاثیر بالایی نداره چون شیمیایی هس و اسیبشو بعدا بهت میزنه 

اول موهاتو پسرونه خوشگل کن بعد حنا بزن تار به تار موهات بعد پنج یا شیش ساعت بزار بمونه برو بشور بعد شامپو و اینا بعد بیا بیرون و موهات و محکم شونه کن میریزن زمین لاششون دو سه بار تکرار کنی تمام

خدایا فقط خودم و خودت میدونیم که چه کارایی برام کردی... پس شکرت واقعا شکرت🌻💜
همین زدم الان تو حمومم دهنم سرویس شد موهامم بلند دلم نمیاد کوتاه کنم اما فک کنم اخرش مجبور شم کوتاه ...

پستم،،رو دیدی فقط شونه است من ۱۲۰خریدم هر روز شونه کن و در کنارش تخماشو بده یکی برات روزی بیست دقیقه بچینه 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

نه بابا اين چيزا چيه ميگين

نفت و كچليو اينا هيچى

فقط برو داروخونه

ى شامپو مخصوص داره ى شونه مخصوص فلزى هم داره بگير

بيا خونه سرتو ى روز با شامپو بشور بعد همين طورى ك شامپو داره موهاتو با اون شونه شونه كن

ى روز بعدش هم با سركه سيب بشور بذار چند دقيقه بمونه بعد با شونه همون طورى شونه كن

همين كارى ادامه بده جايى ك ميخوابى رو هر رو جارو برقى بكش

سر ى هفته خوب خوب ميشى

میتونی از داروخانه شامپوی شپش بگیری و شانه دندانه ریز مخصوص شپش گیر .

و یا میتونی راهکار خونگی که بهت میگم انجام بدی ،موهاتو سس مایونز بمال به کل سرت و پلاستیک بکش و بزار ۶ ساعت بمونه که همه شپش ها خفه بشن (موهاتم تقویت میشه🤭)۶ ساعت که گذشت برو حمام و موهاتو پر از نرم کننده کن و با شانه دندانه ریز شانه بزن میبینی که شپش های مرده از سرت میوفتن بعد دوباره توی آبکشی موها بازم شانه بکش بعد ده دقیقه سرکه و شامپو بمال به موهات و بازم با نرم کننده شانه بزن تا تخم های شپش هم بمیرن .

تا روزی که شپش مادر هست توی سرت سس بمال و تا ۱۰ شب هم سرکه و نرم کننده و بعد به یکی بگو بیاد موهاتو خوب بگرده و اگه چیزی بود بکشه بیرون و بازم سرکه بزن که تخم شپش ها پوک بشن 

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

مرررسی بچه ها فعلا شامپو پرمترین زدم 

خدا ب دادم برسه موهام پسرونه دلم نمیاد بزنم 

اما مصری میزنم چون الان خیلی بلند یهو پسرونه بزنم قشنگ دوست پسرم میفهمه شپشی شدم 

اون هفته که بهش کرونا دادم حالا هم شپش کلن باهام کات میکنه

استارتر محلول نایلیکس بخر یعنی عااااالیه من معجزه شو باچشمام دیدم 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

شامپو پرمترین دیگه جواب نمیده مقاوم شدن.شامپو نلا بزن ضد شپش.چون روغن داره همشون میرن

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..