2777
2789
عنوان

حق و به کی میدید؟؟

101 بازدید | 21 پست

اول از همه بگم موقعیتم جوری نیست که سر کار برم و در امد داشته باشم و گرنه میرفتم پس نگید مستقل شو😞

۵ ماهه ازدواج کردیم از اول با نداری های شوهرم ساختم تمام سرمایه اش تو بورس نابود شد مجبور شدیم پیش خانوادش زندگی کنم از اول اذیت بچه های برادرش هر روز خونه من خودشونم کثیف از لحاظ سر و وضع ها سوتفاهم نشه از یه ماه بعد عروسی هم هر کی میرسه درباره بچه دارشدنمون نظر میده به شوهرمم میگم میگه کاریت نباشه😞😠دیروز مادرشوهرمو بردم دکتر بعد منشی گفت کارتخوان کار نمیکنه منم پول نقد داشتم دادم عصر به شوهرم گفتم فردا میرم ارایشگاه پولمو دادم به دکتر بهم پول بده اونم گفت هر روز هر روز پول میدن من پولو به مادر خودش داده بودم منم عصبی شدم کارتمو دادم به پدر شوهرم از کارت خودم پول برداشتم بعد بلند از حرص داد زدم گفتم خدا هیچ بنده ای و زیر منت نزارع و گریه کردم شوهرمم ناراحت شد شبشم زیاد نازموکشید و گفت من شوخی کردم اما من به دلم گرفتم 😞حالا تقصیر من چیه 💔خاک تو سر من که این شد زندگیم اون از مجردیم اینم متاهلی

ببخشید طولانی شد ولی باید میگفتم 💔⚘

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت داری میگی شوهرت سرمایه اش تو بورس رفت. وقتی نداره چکار کنه؟

عزیزم الان که کار میکنه من که نگفتم خونه بگیره که نداشته باشع ۱۰۰تومنم نداره 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

نخیرم چرا خاکتوسرت؟؟

اول که دلسوزی نکن واسه خانواده شوهر که قدردان نیسن مطمئن باش

ینی میرفتی سرکوچه مطب پول میگرفتی ارزش داشت

وظیفه شوهرته واست خرج کنه تو خونه بابات که نیستی داری با این زندگی میکنی

عزیزم هزینه دکتر مادرشوهر با شما نیس🤗🤗 اشتباه از خودته که برااینو اون دست به جیب میکنی

اره خاک تو سر من که دل رحمم خاک تو سرم لعنت به من کاش خدا جونمو بگیره💔

محکم باش تا اوضاع خونه و پول شوهرت درست نشد بچه دار نشو

کلا خیلی کم حرف بزن خودتو بالا یگیر جوری که از خود گذشتگی کردی اومدی پیششون

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
خیلی دلت پره. از اتاقت بیرون نرو چند روز خیلی سر سنگین باش. بگو سرم درد میکنه

اره خیلی پره تاوان گناهانمو خدا اینجوری داره پس میگیره💔😔

ببین اون که روش نمیشه به مادرش بگه پولو پس بده،

وقتی کارتخوان کار نمیکرد شما باید میرفتی خیابون از عابربانک پول میگرفتی میومدی

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
نخیرم چرا خاکتوسرت؟؟ اول که دلسوزی نکن واسه خانواده شوهر که قدردان نیسن مطمئن باش ینی میرفتی سرکوچ ...

چوب دل رحمی مو میخورم😔

اره خاک تو سر من که دل رحمم خاک تو سرم لعنت به من کاش خدا جونمو بگیره💔

نگو اینها رو اشکال نداره حالا یک بار خرج کردی بعد از این تو این شرایط بگو کارتتون بدین برم بیرون پول بگیرم‌ بعدشم. خودتو بالا بگیر

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
ببین اون که روش نمیشه به مادرش بگه پولو پس بده،  وقتی کارتخوان کار نمیکرد شما باید میرفتی خیاب ...

من جایی و نمیشناختم عروس جای غریب شدم خب چیکار میکردم 

حق با شما بوده همیشه حرف دلتو بزن هیچ چیزی رو قورت نده حق گرفتنیه و حالی کردی نباید واسه پول دادن اذیت کنه 

حتی خودت سرکار بری وظیفه اونه خرجت بده 

بنظرم تا نازت خریدار داره بگو نمیخوام دیگه دستم جلوت دراز کنم ماهانه بجز خرجی خونه زندگی، یه پول جداگانه باید به خودم بدی واسه خرج شخصیم : آرایشگاه باشگاه لوازم آرایشی خورده ریز و کرایه ماشین و...

بگو یه تومن حالا که وضعش خوب نیس 

از اول زندگی آب بد نریز تا عادت کنه

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ