2777
2789

دیروز جراحی کردم حتی آبم میخورم شدبدا خونریزی میکنه برا شما هم اینجوری بوده خسته شدم بخدا دیشب تا صبح نخوابیدم دهنم پر خون میشه باند گذاشتم فشار میدم کمپرس هم میکنم تف هم نمیکنم ولی بازم شدیده

همسر من دیروز جراحی کرد . خیلی خون میاد و درد میکنه. هیچی نمیتونه بخوره خیلی بی حال شده

منم اینجوری ام تازه بچه هم شیر میدم انقدر از دیروز درد کشیدم دارم دیونه میشم خسته شدم نمیدونم کی بهتر میشه بس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینجوری ام تازه بچه هم شیر میدم انقدر از دیروز درد کشیدم دارم دیونه میشم خسته شدم نمیدونم کی بهت ...

عزیزم من تجربه ندارم. اگه خونریزیت شدیده، با دکترت تماس بگیر. خودش راهنماییت می‌کنه.

عزیزم اولا شیاف دیکلوفناک استفاده کن برای دردش . 

دوما سعی کن سرتو زیان خم نکنی حتی خواستی استراحت بکنی سعی کن چند تا بالش بذاری حالت نشسته باشی. 

اگه تو خونه روغن محلی آب کرده داری داغش کن آب شه ،بذار دماش بیاد رو دندون بچرخون آروم بریز بیرون . درجا خون ریزی رو بند میاره خودم امتحان کردم . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
میگه عادیه متاسفانه ولی من باور نمیکنم تا این حد عادی باشه

بدن با بدن فرق داره. من و همسرم پارسال باهم رفتیم دندون کشیدیم. من اصلا درد و خونریزی نداشتم. ولی ایشون مثل شما شده بود. دکترش گفت بدنت این مدلیه. کاریش هم نمیشه کرد.

حالا اگه دکترت میگه طبیعیه، نگران نباش. بد زخمی کلا؟ 

من بستنی خوردم همون روز،  یادم نیست بعدش خونریزی داشتم یا نه 🤦🏻‍♀از این بستنی خانواده ها بگیر که بتونی کم کم با قاشق بخوری ،شاید تاثیر بزاره ،بعد داخل دهنت بخیه زده؟شاید بخیه باز شده!!! چون برای من که بخیه زده بود 

دل خسته از شب، افتاده از پا / کی می رسد باز، میلاد فردا

میگه عادیه متاسفانه ولی من باور نمیکنم تا این حد عادی باشه

عزیزم دکتر خیراندیش میگه ۵قاشق عسل دو قاشق نمک قاطی کن مسواک بزن تا دو روز هم جلوگیری میکنه از عفونت لثه هم بعد از دوسه روز میشه  خوردن اب زرشک هم خوبه توی این دوره خوبه چون ممکنه فشار خونتون بالا باشه که این پایینش میاره

اگر طب سنتی قبول نداری دهانشویه و قرص چرک خشک کن

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه