2777
2789
عنوان

بیاین 😂 + عکسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کجا بخوای ای یو ای کنی کلینک یا بیمارستان خصوصی یا دولتی بعدش دکترت کی باشه؟؟؟

من خودم شهرستانم اگه بشه برم اصفهان 

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
۴۰ تومن یه تومن دویست تومن دو تومن جواباروو😁😁 فکر کنم به کسی که خالی میبنده اینجوری جواب میدن ...

وای چه دقیق همه رو گفتی 😂😂

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
من خودم شهرستانم اگه بشه برم اصفهان 

کلینیک یا بیمارستان من خودم قم هستم برای آی یو آی بیمارستان دولتی از یکی از بیمارهای که اومده بود برای ای یوآی پرسیدم گفت هفت تومن نمیدونم حالا بدون هزینه عمل با دارو هاشه یا باهمه کدوم شهری بعدش هم بگو چه ازمایش قبل از عملت باید انجام بدی فضولی نباشه من خودم میخوام برم برای ای یوآی میپرسم

کلینیک یا بیمارستان من خودم قم هستم برای آی یو آی بیمارستان دولتی از یکی از بیمارهای که اومده بود بر ...

من شهرکردم . من واسه تعیین جنسیت میخوام برم اصن نمیدونم چجوریه جریانش ولی خواهر شوهرم ۶ سال پیش رفت یه تومن بود