2777
2789

بله تا حدودی

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6909645/خیلی-گرفتارم-بیا-داخل-شاید-تونستی-کمک-کنی

لطفا حمایتم کنید

من محتاجم اما پول نمیخوام و تا وقتی جون دارم و بتونم کاری بکنم واسه خانوادم ، تقاضای پول نمیکنم.

لطفا اگه میتونی شیرینی بخر ازم

کاملا بهداشتی و تمیز

بسته بندی تمیز

مقوی و عالی

ارسال به همه جا

بیا داخل لینکی که میزارم و بخون. و داخل تاپیک های قبل تر هم عکسها و .. هست

یکبارم که شده بجای پفک و چیپس و کیک و بیسکوییت از این شیرینی های به صرفه من امتحان کنید

کاملا بهداشتی.با استفاده کردن دستکش و دو لایه ماسک و رعایت تمامی نکات میپزم .

حتی میتونید برای فاتحه و خیرات سفارش بدید و چخش کنید .

یا حتی برای روز عید میتونید سفارش بدید و بین در و همسایه پخش کنید❤

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

بله چون خواب ها واقعیت اینده هستن

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑