2777
2789
عنوان

اگه تو اسیاتک کار میکنید میشه تشریف بیارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 24 پست
کارش به شدت خسته کننده و فرسایشی هست مشتری ها بی منطقه و حرف گوش نکنن رو مخ میرن اعصاب خورد میکنند ف ...

چقدر سخت... چاره ای ندارم. مجبورم چونکه هر جا میخوام تو شبکه برم سابقه ی کار کال سنتری رو میخواد...

چقدر سخت... چاره ای ندارم. مجبورم چونکه هر جا میخوام تو شبکه برم سابقه ی کار کال سنتری رو میخواد...

ا شما هم میخواید شبکه کار کنید؟ من شبکه کارم کال سنتر بودم ولی کال سنتری. تاکسی اینترنتی بود..کال سنتر خرید برید noc لایه یک مثل شاتل..خیلی بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ا شما هم میخواید شبکه کار کنید؟ من شبکه کارم کال سنتر بودم ولی کال سنتری. تاکسی اینترنتی بود..کال سن ...

از چه لحاظ بهتره عزیزم؟ 

اره گلمم منم دلم میخواد شبکه کار باشم. تازه 2 ماهه ک دوره ی mcse رو تموم کردم. الان بخاطر سابقه و در اصل اینکه کار عملی یاد بگیرم دارم میرم اسیاتک.

امیدوارم ک قبول شم...

سلام

ببخشید شما درباره ی استخدام اسیاتک سوال کرده بودید

میخواستم ببینم مصاحبه چطور بود و چیا ازتون پرسیدند؟

مشغول به کار شدید ؟ درباره ی کار کل سنتری میشه توضیح بدید ؟ یعنی فقط مشکلات مربوط به مودم کاربران رو حل میکنید؟

سلام ببخشید شما درباره ی استخدام اسیاتک سوال کرده بودید میخواستم ببینم مصاحبه چطور بود و چیا ازتون ...

سلام. سوالاتش بیشتر از مبحث نتورک پلاس و تا حدودی adsl بود و مباحث مربوط به ترابل شوتینگ و عیب یابی. من پذیرفته شدم  ولی شبیه تصوراتم نبود اصلا. شغلش اینجوری بود که شما وظیفه ی پشتیبانی فنی رو دارین و مدام با مشکلات مربوط به adsl  در ارتباطید و ربطی به شبکه نداره زیاد. اگه دیدتون مثل من این باشه که تو محیط کار اطلاعات تئوریتونو به صورت عملی تکمیل کنید جای مناسبی نیست چون چیزی مربوط به شبکه نداره که بخوایین یاد بگیرین. ولی در مورد adsl  اطلاعات زیادی کسب میکنید 

سلام. سوالاتش بیشتر از مبحث نتورک پلاس و تا حدودی adsl بود و مباحث مربوط به ترابل شوتینگ و عیب یابی. ...

سلام اگر همچنان مشعول به کارین در مورد نحوه پراخت هم بفرمایید درسته بر اساس نمره پراخت میکنند ؟