2777
2789

خیلی دلم تنگه براشون. خودمم خیلی غصه دارم حس میکنم آخر زندگیمه. همسرم خیلی اذیت میکنه بدجور حالم گرفته می خوام برم بهش نگم که برنمیگردم ولی نمیام دیگه خیلی خستم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرامگه چیکارمیکنه ک اینقد بریدی ازش💔

۴ ساله با هم زندگی میکنیم.‌۱۲ ساله همو میشناسیم چندین سال عاشق هم بودیم. با عشق شدیدی ازدواج کردیم. دوسم داره میدونم ولی نشده یک بحث بدون کتک زدنش داشته باشیم. هر بار هربار. قبلا یه عالمه خودشو فحش میداد بعدش پشیمون میشد الان همونم نداره. هیچ کس فک نمیکنه تصورم نمیکنه که اون این کارو یا من میکنه

۴ ساله با هم زندگی میکنیم.‌۱۲ ساله همو میشناسیم چندین سال عاشق هم بودیم. با عشق شدیدی ازدواج کردیم. ...

ببخش اینو میگم ولی طلاق بگیر تابچه نداری. حتی اگه قدرعالم دوستت داشته باشه وکتکت بزنه خیلی بده تاراه فرارداری استفاده کن

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
کاش خدا صدامو بشنوه. نمیدونین چقد دلتنگم. 

قطعا خدا از همه به تو نزدیکتره و درونته از خود خدا بخواه کمکت کنه بهت صبر و آرامش بده و فکر کن و تصمیم عقلانی بگیر چون خدا بهت عقل داده و بخوبی ازش استفاده کن و سعی کن با فرد مطمئن صلاح و مشورت کنی 

انشالله خدا برات بهترین ها بخواد عزیزم غصه نخور توکل کن بخدا 💚

ببخش اینو میگم ولی طلاق بگیر تابچه نداری. حتی اگه قدرعالم دوستت داشته باشه وکتکت بزنه خیلی بده تاراه ...

نمیدونم میتونم یا نه تا حالا به کسی نگفتم. بابام بفهمه نمیذاره اینجا بمونم اصلا. میخوام سعی کنم بهش بگم. 

قطعا خدا از همه به تو نزدیکتره و درونته از خود خدا بخواه کمکت کنه بهت صبر و آرامش بده و فکر کن و تصم ...

ممنونم عزیزم چقد مهربون و خوب حرف زدین. خیلی ازت ممنونم

نمیدونم میتونم یا نه تا حالا به کسی نگفتم. بابام بفهمه نمیذاره اینجا بمونم اصلا. میخوام سعی کنم بهش ...

اصلا موندنت اشتباهه. اشتباه نکن لطفامن وقتی بچه نداشتم ام عذاب میکشیدم نه ازکتک ازاخلاق ورفتارای بدشوهرم ولی طلاق نکرفتم الان بچه دارم نه تنهادرست نشده بلکه بدترم شده وعرصه ام برای من تنگ ترهیچ کاری نمیتونم بکنم

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
اصلا موندنت اشتباهه. اشتباه نکن لطفامن وقتی بچه نداشتم ام عذاب میکشیدم نه ازکتک ازاخلاق ورفتارای بدش ...

نه بچه اصلا بهش فکرم نمیکنم. باید به بابام بگم. حمایتم میکنا قطعا ولی مخم اینه بتونم بگم. خیلی دلم شکسته. هیچ کس تصورشم نمیکنه باهام اینجوری باشه. فقط خودم میدونم چقد تو عذابم. با دل شکستم برا زندگی تو هم دعا میکنم. 

نه بچه اصلا بهش فکرم نمیکنم. باید به بابام بگم. حمایتم میکنا قطعا ولی مخم اینه بتونم بگم. خیلی دلم ش ...

اره توروخداسرسری نگیر باپدرت مشورت کن عاقلانه تصمیم بگیرزندگی شوخی بردارنیست .ممنونم عزیزم ک برام دعامیکنی خداحاجتتو بده ایشالا

مرسی عزیزم که باهام حرف زدی❤🙏

فداتشم .ایشالا امیرالمومنین بهت یه زندگی خوب واروم عیدی بده