2777
2789
عنوان

بین ما شما قضاوت کنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 29 پست

الانم منو با بچه ۴۰ روزه گذاشته رفته خونه ننش از ثبح بهم زنگ نزده ی بار با محبت صدام نکرده ی بار با محبت نگام نکرده محبت هاشم با دعواس 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
مگ فرشته بوده یا عاشق بودی که انقد هواشو داشتین؟ کم مونده دستشم ببوسین  پروش نکن انقد

اره عاشقش بودم خیلیییی زیاد من خواستم زندگی کنم خواستم با چنگ و دندون زندگیمو حفظ کنم

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو از کجا پیداش کردی خانمی ؟؟؟؟ میدونم کم کم ادم سرش کلاه میره و بعدا می فهمه طرفش ظرفیت نداشته و ...

ی بچه ۴۰ روزه دارم اونو چیکار کنم 

الانم منو با بچه ۴۰ روزه گذاشته رفته خونه ننش از ثبح بهم زنگ نزده ی بار با محبت صدام نکرده ی بار با ...

کدوم ده زنجانه 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
ی بچه ۴۰ روزه دارم اونو چیکار کنم 

این ادم مشکل داره 

دیگه اهمیتی نداره بچه ۴۰ روزشه یا بیشتر تازه بهتر که ۴۰ روزشه و بابارو نبینه دل ببنده 

بچه رو بردار در برو موندی بکشتت این که شوهر نیست دیوه کجا می خواهی درش بیاری تعجب می کنم پدر و مادری که اینقدر هوا بچه شونو دارن چرا الان بهت نمی گن اینو ولش کن 

این ادم مشکل داره  دیگه اهمیتی نداره بچه ۴۰ روزشه یا بیشتر تازه بهتر که ۴۰ روزشه و بابارو نبین ...

اینطوری نگید به کسی‌ک‌بچه ی چهل روزه داره....مشخصه اسی خودش خیلی تو فشاره...شاید این حرف شما آتیشش رو بیشتر کنه

این ادم مشکل داره  دیگه اهمیتی نداره بچه ۴۰ روزشه یا بیشتر تازه بهتر که ۴۰ روزشه و بابارو نبین ...

پور مادرم ک خبر ندارن 

کدوم ده زنجانه 

اقکند

همش میگم شاید زشتم شاید من زن خوبی نبودم ولی میبینم من اونو ادم کردم در حق خودم بی انصافی میکنم

اینطوری نگید به کسی‌ک‌بچه ی چهل روزه داره....مشخصه اسی خودش خیلی تو فشاره...شاید این حرف شما آتیشش ر ...

نه عزیزم 

خودمم بچه ۴۰ روزه تو بدترین شرایط داشتم برای چی دلش بسوزه  اگر بهش نگیم بچه بشه دوسالش حالش بهتر میشه یا دوسال بیشتر خاطرات بدتری رو تجربه کرده 

ایشون اگر بی پولی شوهرش دردش بود مشکل نبود ولی شوهرش اخلاق نداره و اذیتش می کنه 

کاش چندماه پیش منم تاپیک زده بودم همه نی نی سایتیا میومدن دلمو همینطور می سوزوندن ولی چشمن باز می شد به حقیقت بهتر از الان بود که سه ماهه خواب ندارم 

رصدم کنی هرشب تو نی نی سایتم 

البته مشکل من همسر نیست ولی یکی حسابی منو دور زد و....

به هر حال ما هرچی به عقلمون میرسه براساس علم و تجربه خودمون می گیم دیگه اسی خودش خوب فکر کنه و راه درست رو انتخاب کنه 

ولی اگر تند گفتم معذرت از اسی جان و تشکر از توصیه شما 😍