2777
2789
عنوان

هرکی جوابمو بده دعاش میکنم🙏

127 بازدید | 19 پست

پسرم وقتی نوزاد بود کولیک وبیقراری داشت ودکتر براش قطره ودارو نوشت تا دل دردش بهتر شه، از همون نوزادی شیر رو زیاد برگردون میکرد که فکر کنم طبیعیه اما وقتی غذاخور شد بدغذا بود وبه سختی بهش غذا میدادم وقتی هم یه چیزی رو دوست داشت ومیدادم بهش یه کم که بیشتر میخورد گلاب به روتون استفراغ میکرد، تو یکسالگی هم چند دفعه سرماخورد و همش سرفه های شدید وبعدش استفراغ داشت یعنی هیچی تو دلش نمیموند تا اینکه خوب شد،الانم که ۳سالشه هروقت غذایی میخوره که میلش نیست یا وقتی زیاد بدو بدو میکنه بعدش میفته به سرفه وبلافاصله برگردون میکنه یعنب برای من دیگه عادی شده اینم بگم که وقتی خودم کنترلش میکنم وغذا میدم زیادی باهاش بازی میکنم وهنگام غذا خوردن حواسشو پرت میکنم میخوره وبالا نمیاره اما اگه جایی باشیم و یه چیزی که دوست نداره بخوره باز استرس بالا آوردنش رو میگیرم ...حالا برام سواله بنظرتون بخاطر اون قطره ها که تو نوزادی بهش میدادیم نیست که معدش رو تحت تاثیر قرار داده باشه؟ هرکی میدونه بگه دعاتون میکنم🌹

🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=200728964]یعنی ممکنه از نوزادی مونده باشه رفلاکسش واینکه رفلاکس بچه میتونه از چی باشه؟؟[/QUOT

ب احتمال خیلی زیاد رفلاکسه

واسه نوزادها ک میگن معدشون کامل نشده،جایی ک معده م مری بهم وصل میشن ی غضروف مانند هست ک رشدش کامل نشده

واسه بزرگسال نمیدونم

دکتر خیراندیش یه کلیپ داره از یه پسر خارجی که درمانش کرده

میگفت: پسره معده اش خیلی سرد بوده با داروی گیاهی از جمله بارهنگ درمانش کردم.

بیماری پسر خارجی این بوده از بچگی خیلی استفراغ می کرده به طوری که خیلی خیلی لاغر بوده

وقتی داروی های خیر اندیش رو میخوره خوبه خوب میشه و عکس هاش رو که دیدم خیلی تپل تر شده بود و دیگه استفراغ نمی کرد

یعنی مشکل این بچه سردی زیادی معده بوده 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
بچه شما الرژی و رفلاکس داشته که تشخیص ندادن!! و رفلاکسش هنوز باهاشه و احتمال اسم هم قویه.. چون ...

ممنون از پاسخگوییتون عزیزم حتما میبرمش من همش فکر میکردم طبیعی باشه

🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺
دکتر خیراندیش یه کلیپ داره از یه پسر خارجی که درمانش کرده میگفت: پسره معده اش خیلی سرد بوده با دارو ...

آره منم دیدمش منم پسرم همش میلش به چیزای ترش .شیر ..وسردیجات میره...باید گرمی بهش بدم🙏

🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺