2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم چیکار کنم😭😭😭

1111 بازدید | 84 پست

بچه ها رفته بودم عروسی از شوهرمم اجازه گرفته بودم عروسی پسر خالش بود با برادرش اینا رفتم شوهرم  با برادراش مغازه دارن با هم شریک هستن دکسی نموند مغازه شوهرم بیاد عروسی حالا اومدم خونه منو گذاشته بیرون میگه هر جهنمی میری برو من بهت اجازه ندادم که رفتی اونا که منو نمیخوان تورو هم نمیخوان پس 

حالا چیکار کنم نشستم بیرون جاریام هر چقدر گفتن بیا بریم خونه نرفتم دارم میمیرم درو هم قفل کرده😭😭

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

زنگ بزن خانوادت بیان دنبالت حساب اونم برسن

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها موندع ناراحت شده

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
راست میگه کار اشتباهی کردی

چه اشتباهی آخه هیچوقت نمیره عروسی خب من میرم اونم اجازه میده دیگه

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

خاک تو سر بی غیرتش. زنگ بزن خانوادت بیان دنبالت دیگه محل سگم بهش نذار. اه اعصابم خورد شد😒

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
بیرون کجاست؟تو کوچه؟😨

نه خونمون پله داره نشستم تو پله خونمون ویلایی